Çiftçilere elektrik borcu ödeme kolaylığı

Çiftçilere elektrik borcu ödeme kolaylığı
MEDAŞ, çiftçilerin elektrik borçlarını Denizbank’a ait üretici kartı ile ödemesine olanak sağlayan protokolü imzaladı.

Dedeman Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu, çiftçilerin sorunlarının çözümü için her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi. Kazazoğlu, “Şirketimizin asli görevi, faaliyet alanımız içerisinde bulunan tüm abonelerimize elektrik hizmetini kesintisiz ve kaliteli şekilde götürmektir. Bu görev kapsamı içerisinde çiftçi vatandaşlarımızın sorunlarına da elimizden geldiği kadar çare bulduk. Tarımsal sulama abonelerinin elektrik tüketimlerinin aylık olarak faturalanma uygulaması hasat zamanı paraya kavuşan çiftçilerimizi zor duruma düşürdüğünü biliyorduk. Bu düşünce ile Denizbank ile yaptığım anlaşma sonucunda çiftçilerimiz, Medaş’a olan fatura bedellerini Denizbank Üretici Kart ile ödeyebilecekler” dedi.

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun’da konuşmasında, “Denizbank olarak tarım sektörünün ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmetler oluşturuyoruz. Tarım sektörüne sağladığımız finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sıradayız. Üreticilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. MEDAŞ ile hayata geçirdiğimiz işbirliği kapsamında çiftçilerimiz tarımsal elektrik faturası ödemelerini Üretici Kartları ile MEDAŞ tahsilat noktalarından hasatta aldıkları para ile ödeyebilecekler” dedi.

Uygulamanın çiftçilerin eski döneme ait borçlarını kapsamadığını özellikle vurgulayan Sun, “Anlaşmamız sadece çiftçilerin önümüzdeki dönem kullanacağı elektrik borçlarını kapsayacak. Geçmiş borçlara yönelik bir anlaşmamız söz konusu değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.