Çocuğunu 5 Aydır Göremeyince İntihara Kalkıştı

Çocuğunu 5 Aydır Göremeyince İntihara Kalkıştı

Konya’da bir süre önce boşandığı eşinin çocuğunu kendisine göstermediğini iddia eden bir kişi, alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar etmek istedi.Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçes...

Konya’da bir süre önce boşandığı eşinin çocuğunu kendisine göstermediğini iddia eden bir kişi, alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar etmek istedi.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu’nda bulunan köprülü kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, 6 ay önce eşinden boşandığı belirtilen Ali Osman Ş. (35) eşinin çocuğunu 5 aydır kendisine göstermemesi ve bunu bayramda da sürdürmesi üzerine alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yoldan geçen vatandaşların bir kişinin köprüye çıkarak intihar edeceği ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis alt geçidi tek taraflı olarak trafiği kapatarak Ali Osman Ş.’yi atlamaktan vazgeçirmek için uğraş verdi. Şahıs, yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonrası polislerin çocuğunu kendisine getireceğine söz vermesi üzerine aşağı inerek teslim oldu. Ali Osman Ş.’nin yapılan üst aramasında ise bir adet tabanca bulunduğu belirtildi. Ali Osman Ş. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.