Çöl Kartalların Rakibi Gözlükuyuspor

Çöl Kartalların Rakibi Gözlükuyuspor

Eskil Belediyespor'a ceza yağdı: 5 maç saha kapatma...

Olaylı Kılıçarslanspor maçından sonra gözler Gözlükuyuspor maçına çevrildi. Eskil Belediyespor iki günlük iznin ardından çalışmalara başladı. Eskil Semt sahasında gerçekleşen idmanda keyifleri bozan haber Aksaray ASKF Disiplin kurulundan geldi.

Eskil Belediyespor’a ceza yağdı.

Eskil Belediyespor – Kılıçarslanspor maçından sonra çıkan olaylarda Eskil Belediyespor’a ceza yağdı. Tüm olayların başlamasın sebep olan Kılıçarslanspor’lu 5 sırt numaralı Gökmen isimli oyuncunun ceza almaması şaşkınlıkla karşılanırken, Eskil’e üvey evlat muamelesi uygulandı bir kez daha tescillendi. Eskil Belediyespor – Kılıçarslanspor maçında tüm olayların başlamasına sebep Kılıçarslanspor’dan Gökmen olurken cezalar Eskil’e geldi. Eskil Belediyespor’a 5 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası verilirken, Ahmet Şimşek’e 6 maç, Beytullah Daşel ve Ahmet Bakır’a birer maç ceza verildi.

Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kırlı’dan açıklama:

Güçlü rakibimiz karşısında çok güzel oynarken, kusursuz hak ederek 3 puanın sahibi olduğumuza tam sevinirken şahsıma yapılan fiziki saldırıyı esefle kınıyor ve ölümden döndüğümü bildirmek istiyorum. Üç kaburga kemiğimde kırık var ve bizde gerekeni resmi yollarla yapacağız” diyen başkan Kırlı, cezalar konusunda açıklama yaptı, “Kulübümüze verilen cezalar büyük bir şaşkınlık yarattı. Gerçekten galibiyetimize gölge düşürme için, takımımızı önlemek önüne geçmek için yapılmış bir komplodur. Tüm cezalar için gerekli yerlere itirazımızı yaptık, umarım adalet yerini bulur ve hak edenler cezasını alır diyerek” konuşmasını tamamladı.

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum