Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na Vaat Teklifi: “İzmir’de sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin”

Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na Vaat Teklifi: “İzmir’de sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bize Şanlıurfa'nın belediye başkanlığını verin; elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" vaadine cevap verdi.

Dağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bize Şanlıurfa'nın belediye başkanlığını verin; elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" vaadine yanıt verdi. Hamza Dağ, "Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin" diye konuştu.

Şanlıurfa'da meslek odaları, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Şanlıurfalılar bir yere yazsınlar, yerel yönetimler geldiğinde bize Şanlıurfa'nın belediye başkanlığını verin; elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" şeklinde konuştu.

Dağ ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu'na bir çağrıda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu için "Tutmayacağı sözleri verme ustası" tanımlamasında bulunan Hamza Dağ, mesajında, "Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin" şeklinde çağrısında bulundu. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum