Dağlıdan Belgemendestek

Dağlıdan Belgemendestek

Haziran’da yapılacak seçimler öncesi aday adayları bir bir ortaya çıkarken MHP’den Milletvekili adayı olacağı belirtilen Eskil eski Belediye Başkanı Necati Belgemen’e bir destekte partisinin Eskil İlçe Başkanı Zübeyir Dağlı’dan gel

Yaklaşan genel seçimler öncesi partilerde hummalı çalışmalar sürerken MHP’den Milletvekili adayı olacağı kaydedilen Eskil eski Belediye Başkanı ve halen Eskil Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Necati Belgemen’e partisinin İlçe Başkanı Zübeyir Dağlı’dan destek geldi. 

Konuya ilişkin haberfark.net’e açıklamada bulunan Dağlı, Siyasette tecrübenin önemli bir unsur olduğunu belirterek Sayın Belgemen, henüz 27 yaşında belediye başkanlığı koltuğuna oturmuş, 3 dönem Eskil Belediye Başkanı seçilmiş bir isim. Ayrıca 4 yıldır da Eskil Ziraat Odası Başkanlığı görevini başarı ile sürdürüyor. Gerek Belediye Başkanlığı’nda gerek Ziraat Odası Başkanlığı görevinde olsun yaptığı hizmetlerle örnek olmuş birisidir. Böyle başaralı ve tecrübeli siyasetçinin parti teşkilatı olarak arkasındayız. Dedi.

MHP olarak Genel Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Dağlı sözlerini şu şekilde tamamladı “Memleketimize, partimize yıllardır başarılı bir şekilde hizmet veren Sayın Belgemen’in kendisine verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Yıllardır davamıza verdiği hizmetlerden gerek partimiz gerekse halkımız son derece memnundur. Aday Adaylığı söz konusu olduğunda tereddütsüz bir şekilde teşkilat olarak tam destek olacağımızı deklare ettik. Hassasiyetimizi gerek MHP Aksaray İl Başkanlığı’mızın  gerekse Genel Merkezimizin dikkate alacağını umut ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

haberfark.net

Bu haber toplam 2788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum