Demir, “Galibiyeti Ahmet’e ve ailesine armağan ediyoruz”

Demir, “Galibiyeti Ahmet’e ve ailesine armağan ediyoruz”

İttifak Holding Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir, Adana Demirspor karşısında aldıkları galibiyeti Ahmet Çalık ve ailesine armağan ettiklerini kaydederek, çok zor bir haftayı geride bıraktıklarını ifade etti.

Demir, Süper Lig'in 22. haftasında iç sahada Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Kendileri açısından duygusal olarak çok zor bir maç olduğunu ifade eden Osman Demir, "Ahmetsiz çıktığımız ilk maçımızdı. Hakikaten alınan 39 puanın her zerresinde Ahmet'in emekleri var. Biz bu galibiyeti Ahmet'e ve değerli ailesine armağan ediyoruz. Bu soğuk havada Ahmet için tribünlere gelen taraftarlarımıza sahada mücadele eden bütün futbolcularımıza, yönetim kurulumuza, başkanımıza emeği olan herkese sonsuz teşekkürler. Futbola gelirsek, gerçekten dediğim gibi duygusal yönü ağır basan bir maçtı. Belki sahada motivasyon olarak artı görülse de duygular öne geçtiğinde sahada belki futbol unutabilirdi. Bunu da biz hiç yadırgamazdık. Ama oyuncularımız gerçekten çok büyük karakter gösterdiler. Bu zor günlerde, bu zor zamanlarda çok güzel bir galibiyetle, hem camiamızı hem. Ahmetimiz'in, hem Ahmet'in ailesini hem taraftarları hem de bizi çok mutlu ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Osman Demir sözlerini şöyle sürdürdü, "Siz de gördünüz çok sevilen bir kardeşimizi kaybettik. Hem takım arkadaşları hem biz etkilenmedik desek yalan olur. Çünkü bu fıtratımıza aykırı. Bu konuda İlhan Hoca, başkan, yönetim inanılmaz büyük çaba harcadılar. İlhan Hoca bilimsel destek aldı, psikiyatrdan görüşler aldı. Onun görüşlerini kullanarak bazı uygulamalarda bulunduk mental açıdan. Şu ortamda antrenmana çıkmak, oyuncuya "hadi koş" demek, "şuraya gel" demek, "buraya git" demek gerçekten çok zor. Çünkü oyuncu her an "hocam bu ortamda maçı mı düşünüyorsun?" diyebilir sana. Gerçekten zor bir hafta geçirdik. Ama dediğiniz gibi dünya, bir şekilde normale dönmen lazım. Ahmet aklımıza geldiğinde içimiz yanacak. Onun için dua edeceğiz. Onun dışında zaten hiç kimsenin yapabilecek bir şeyi yok" dedi.

Soyunma odasında da aynı atmosferin olduğunu söyleyen Osman Demir, "Hiç kimsede ses yoktu. Normalde galibiyetlerden sonra çok sevinilir. Belki şarkılar söylenir, belki tezahüratlar yapılır ama soyunma odasında oyuncularımız ve biz hep beraber geldik. Sadece Ahmet'e karşı görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Buruk bir sevinç vardı içimizde. Tabii ki de sevindik. Tabii ki de mutlu olduk ama bunu yaşadığımız kayba saygı duyarak yaptık" şeklinde konuştu. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya