Dervişoğlu Aksaray’dan Seslendi: “Söz de Karar da Yetki de Millettedir”

Dervişoğlu Aksaray’dan Seslendi: “Söz de Karar da Yetki de Millettedir”
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aksaray’da düzenlenen “Bayrak Açıyorum” mitinginde terör politikaları, İmralı süreci ve milli birlik konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Dervişoğlu, konuşmasına Gaziler Günü dolayısıyla şehitleri ve gazileri anarak başladı.

fb-img-1789934249349.jpg

Konuşmasında hükümetin terör politikalarını eleştiren Dervişoğlu, İmralı sürecine ilişkin gelişmelere karşı partisinin itirazlarını dile getirdi. Türkiye’nin üniter yapısının ve Cumhuriyetin temel niteliklerinin korunması gerektiğini savundu.

fb-img-1789934252375.jpg

Vatandaşların demokratik iradesine de vurgu yapan Dervişoğlu, seçimlerde kararın millete ait olduğunu belirterek, “Söz de karar da yetki de millettedir” ifadelerini kullandı.

fb-img-1789934254774.jpg

Mitingin sonunda gaziler tarafından Dervişoğlu’na çeşitli hediyeler takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.