Dr Özlem Gültekin’in Ölümünde Yeni Detaylar
Haber spikeri Erhan Çelik ile boşanma aşamasında olduğu belirtilen 48 yaşındaki Gültekin, 2006-2009 yılları arasında mecburi hizmet kapsamında Konya Ereğli Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştı. Gültekin’in bu dönemdeki görev bilgisi daha önce yayımlanan biyografilerde de yer aldı.
Edinilen bilgilere göre Gültekin’in ölümünden yaklaşık bir hafta önce göğüs ameliyatı geçirdiği öne sürüldü. Vefat ettiği gün ağrılarının bulunduğu ve kendisine anestezik bir madde uyguladığı iddiası soruşturma kapsamında değerlendiriliyor.
Gültekin’in İzmir’deki evi ile sahibi olduğu kliniğinde yapılan aramalarda ise yeşil reçeteye tabi bazı ilaçların bulunduğu iddia edildi.
Söz konusu ilaçların Gültekin’in ölümünde herhangi bir etkisinin bulunup bulunmadığı, yapılacak toksikolojik incelemeler ve kesin otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.
Öte yandan Gültekin’in 14 Ağustos 2026’da İzmir’deki kliniğinde aniden rahatsızlandığı ve ilk açıklamalarda ölüm nedeninin kalp krizi olarak belirtildiği bildirildi. Klinik çalışanları tarafından yapılan müdahaleye rağmen Gültekin kurtarılamadı.
Soruşturma kapsamında ortaya atılan iddiaların henüz kesinleşmediği, ölümün kesin nedeninin resmi adli ve tıbbi incelemelerin tamamlanmasının ardından belirleneceği kaydedildi.Sabah Gazetesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.