Eskil Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı! Vatandaşın işleri daha seri olacak

Eskil Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı! Vatandaşın işleri daha seri olacak
Eskil Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü, vatandaşın satış işlemleri sırasında iki kurum arasında evrak taşımasına son verecek bir protokol imzaladı.

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'ın konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde; "Eskil Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü, vatandaşın satış işlemleri sırasında iki kurum arasında evrak taşımasına son verecek bir protokol imzaladı. En kısa sürede yürürlüğe girecek protokol ile Tapu Müdürlüğü Eskil Belediyesi’nden elektronik ortamda sağlayacağı verilerle satış değerlerini alabilecek ve işlemler kolaylaşmış olacak.
Zamanın her geçen gün daha kıymetli hale geldiği günümüzde, Eskil Belediyesi vatandaşların iş ve işlemlerini daha kolay çözüme kavuşturması adına farklı kurumlarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Teknolojinin getirdiği yenilikleri kuruma entegre ederek kurumlarla iş birliğini güçlendiren Eskil Belediyesi, bu kapsamda Tapu Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Tapu işlemleri sırasında vatandaşların iki kurum arasında evrak taşımasına son veren protokol ile vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlanmış oldu.
Ayrıca su tahsilatında olduğu gibi vatandaşlarımız en kısa sürede emlak borçlarını Belediyemiz web sitesi üzerinden ödeyebilecekler. Altyapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere bu kolaylığı da en kısa sürede siz vatandaşlarımıza kazandıracağız.
Her şeyin en iyisini ve en güzelini hak eden siz değerli hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun." dedi. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum