Eskilgücünde Şok Gelişme! Eskil Üvey evlat mı?

Eskilgücünde Şok Gelişme! Eskil Üvey evlat mı?

Eskilgücüspor'un sahası kapatıldı. Eskilgücüspor takımı "gerekirse sahaya çıkmayız" dedi.

1 Şubat Pazar günü, Eskil ilçesi semt sahasında oynanması gereken Eskilgücüspor – Ihlaraspor maçı tarafsız bir sahada oynanmasına karar verilmesi, Eskilgücü tarafından tepki ile karşılandı.

Güvenlik önlemleri bahane edilerek, 1 Şubat Pazar günü oynanması gereken maç, 31 Ocak Cumartesi günü saat 13.00 dağılgan spor tesislerinde oynanmasına karar verildi.

Bu kararın ardından Eskilgücü yönetiminden açıklama geldi, “ Tarafsız saha olarak belirlenen saha, Ihlaraspor’un her zaman maç yaptığı kendi sahasıdır. Kendi sahamızda oynamamız gereken maçı deplasmanda oynamamız adaletsizliktir. Madem ki maç tarafsız sahada oynanacak, o zaman bizde Konya’da oynamak istiyoruz. Bu şartlar altında gerekirse maça çıkmayacağımızda bilsinler” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Aksaray Amatör Disiplin Kurulu Başkanı Özkan Doygun’un, Ihlaraspor yönetiminde yer aldığı ve Ihlaraspor’un aldığı galibiyetlerde soyunma odasına giderek takımla birlikte sevinç gösterilene ortak olması Eskilgücü tarafından resimlerle ispatlanmıştı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan Özkan Doygun’un haberi, Disiplin Kurulu Başkanı Özkan Doygun tarafından tepki ile karşılanmış ve yayınlanan fotoğrafın altına hakaretler yazmıştı.

Bu olaylardan sonra Eskilgücüspor’un sahası kapatılarak tarafsız bir sahada oynatılması karar verilmesi, akıllara soru işaretleri getirdi. 

Hacı Özkan

ozkan-doy38_n-(1).jpg

Bu haber toplam 3260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.