Eskilgücüspor Başkanlığına adayım!

Eskilgücüspor Başkanlığına adayım!

Sitemiz yazarı Mustafa Bozdağ Eskilgücüspor'un ilk maçında uğradığı haksızlığı kendisine has üslubuyla yazdı... İşte o yazı...

Eskilgücüspor Başkanlığına adayım!
Saygıdeğer Eskilli futbolseverler dün malumunuz bizim çöl kartalı Eskilgücüspor hakem kurbanı oldu. Beni bilirsiniz günlük hayatta sakin yapılı birisiyim. Ama dünkü maç Eskilgücü adeta katledildi. Beni de çileden çıkardı gece uyku uyuyamadım.
Aksaray 1989 yılında il oldu. o tarihlerde ben ilkokul 5'e gidiyordum. Kısaca çocuktum. Ama çocukta olsa, futbola takıma bir sevgim bir sempatim hep vardı halende var. Acaba Aksarayspor’u 1. Ligde görebilecek miyim diye. Ama maalesef ki göremedim. TRT’nin tele gününden her hafta takip ettim. Bazı zamanlarda sponsorlar oldu. Ama başarı olmadığı için çekip gittiler. 
Gelelim Eskilgücü meselesine Eskil futbola tutku ile bağlanan Aksaray’da futbolu en çok seven ilçe hatta Aksaray il merkezinden daha fazla…
Aksarayspor’a yapılan yatırım Eskil'e yapılsa idi. Eskil belki de şu an Akhisarspor gibi birinci ligde olabilirdi. 
Eskil'de de bu sene müthiş bir azim ve küçük çaplı futbol tutkunu olan firmalar sponsor oldu.

Eskil'in ileri gelenlerinin Eskilgücüspor’a ilgisi KOCAMAN BİR SIFIR.

Bir Belediye Başkanımız Niyazi Alçay’ın özellikle maddi anlamda destekleri olmasa belki bu tutku ile bağlanılan takım yok olacak. Aksaray 1989 maçına çıkıyorsunuz. İlk yarı şöyle böyle... 2'nci yarı 2 kırmızı kart, 9 kişi olmasına rağmen bu takım son dakikada 2-2'yi yakaladı. Hakem maçı bitirmedi Taaki 9 kişi kalan takım eninde sonunda gol yiyecek düşüncesi ile rakip takım golü attı. Ve hakem maçı bitirdi. 
Soru: Sırf il takımı galip gelsin diye bir ilçe takımının hakkı gasp edilerek Aksarayspor’a futbolcu yetişir mi? Aksarayspor birinci ligde olur mu?
Eskilgücüspor Başkanlığına adayım!
4 senedir Eskilgücüspor’u tutkulu bir şekilde takip ediyorum. Düşündüm taşındım Eskilgücüspor’a benim gibi bir başkan adayı lazım dedim. Eskilgücüspor başkanı çok beyefendi bir insan teknik direktörümüz de öyle... futbolcularımızın tutkusu ise inanılmaz.

Futbolculardan ricam centilmence son gücünüzle mücadelenizi verin belki bundan sonraki maçlara çıkan hakemlerde insaf olur çalışmanın, azmin en önemlisi de sahada olan mücadeleye saygı gösterir. Benim şahsi görüşüm sahada mücadeleye saygısı olmayanın benliği kişiliği de yoktur.
Yapacaklarımızın bazıları;
Deplasmanda olmaz Eskildeki maçlara rakip takıma hakem ve gözlemci heyetine “TUZDA HİNDİ İKRAM” edeceğiz.
Hakemlerin Aksaray’da kafası çeliniyor diyorlar. Federasyon ile irtibata geçip Konya bölgesinden hakem talep edeceğiz. 
Diğer projelerimiz ide ilerleyen zamanlarda açıklayacağız…
Ya değilse Eskilgücü(çöl kartalı)’ne Messi ile Ronaldo’yu da getirsen Eskilgücü Aksaray dışında bir maç yapamaz. Yapsa’da böyle 9 kişi tamamlar.
Herkesi saygı ve hürmetle selamlıyorum
Bu haftaki köşe yazımda bu konu ile detaylı bir şekilde yazacağım.
Mustafa Bozdağ

Bu haber toplam 2324 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum