Eskilli Polis Memuru Genç Kız'dan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük Başarı

Eskilli Polis Memuru Genç Kız'dan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük Başarı

Murat Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Eskil Setikli Polis Memuru Kezban Uz yarıştı.

Önceki gün yayınlanan yarışmada, Eskil'in Setik Yaylası'ndan Halil Ağa'nın torunu ve Gülbahar-Süleyman Uz çiftinin Ankara Çevik Kuvvette 3 yıldır Polis Memuru olan kızı Kezban Uz başarılı bir yarışma ortaya koydu.

Uz ailesinin 4 çocuğundan ikincisi olan Kezban, "Yarışmaya 4 Mart'ta müracaat ettim, iki gün sonra aradılar yarışmacı olabilmek benim için büyük bir sürprizdi. İstanbul'a iki kez mülakata gittim, bir de 6 kişilik jürinin karşısına çıktım, burada bilgi düzeyini ölçüyorlar, konuşmanı test ediyorlar. Daha sonra yarışmacı oldum, ancak bu sürede gerçekten mükemmel bir organizasyon senin uçak biletin, otelin, otele gideceğin araban bütün hepsi profesyonel bir ekip tarafından organize ediliyor." dedi.

Yarışma sürecinin oldukça heyecanlı olduğunu kaydeden Uz, "Yarışmadan önce prova alınıyor, onun dışında her şey doğal kimse sana şunu söyle, şöyle konuş demiyor, ancak yarışma esnasında öyle heyecanlandım ki dilim damağım kurudu. Bildiğim soruda joker kullandım." diye konuştu.

60 Bin TL'lik soruyu gören ancak yarışmadan çekilerek 30 Bin TL ödül alan Uz, "Parayı aileme, anneme vermeyi düşünüyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Baba Süleyman Uz'da 4 çocuğumla da gurur duyuyorum. Kızımın bu başarısı kendisi ile beni bir kez daha onurlandırdı, gururlandırdı. şeklinde konuştu.

17759694_10155093214843911_1642756382228848218_n-001.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 22033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum