Geleneksel Sanatımız Ebru

Geleneksel Sanatımız Ebru

Geçmişten günümüze birçok sanat eseri meydana getirmiş olan milletimizin geleneksel sanatlarından biri de ebru olarak karşımıza çıkıyor.

Farklı bir boyama sanatı olan bu tür oldukça etkileyici ve çekici eserler ortaya çıkarmayı mümkün kılmaktadır. Günümüzde de hobi olarak birçok kişi ebru sanatı ile ilgilenmektedir. Kendine özel malzemeleri bulunan ebru oldukça keyifli bir hobi olarak değerlendirilir. Bu geleneksel sanata başlamak için ebru malzemeleri edinmelisiniz. Sonrasında çalışmalara başlayabilirsiniz.

Ebru Malzemeleri Nelerdir?

Ebru sanatı için ihtiyaç duyulan malzemeler mat bir kağıt, ebru boyası, fırça, kitre, öd ve biz olmaktadır. Bu malzemeleri açacak olursak kitre yapıştırıcı olmaktadır. Öd renklerin yapışmasını sağlayan malzeme olurken biz de ebrunun şekil verilmesinde kullanılan malzemedir. Belirtilen malzemelerin birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Temel olarak ise siyah, mavi, beyaz ve sarı gibi ebru boyaları bulunmaktadır. Bununla birlikte kağıt ve fırçaların da farklı çeşitleri bulunmaktadır. Cazip fiyatlarla ebru malzemeleri satın almak için sitemizi ziyaret ederek sanatla ilgili ilk çalışmalara başlayabilirsiniz. https://www.guvensanat.com/ebru-malzemeleri sayfasında yeni nesil malzemeler sizleri bekliyor!

 

 

 

 

Bu haber toplam 3923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi