İnegöl Mobilya AVM

İnegöl Mobilya AVM

Mobilyalar bütün evlerin, işyerlerinin, ofislerin ve diğer yaşam alanlarının en temel ihtiyaçlarındandır.

Bulundukları yerlerde mobilyalar son derece işlevsel olup sadece ihtiyaca yönelik ürünler olmanın çok daha ötesinde, dekorasyonun da vazgeçilmez parçalarıdır.

Türkiye’de mobilya dendiği zaman akla ilk gelen yer hiç şüphesiz Bursa’nın İnegöl ilçesidir. 1950’lerden bu yana Türkiye’de mobilyanın kalbinin İnegöl’de attığını söylemek hiç de abes kaçmaz. Üstelik artık Bursa’dan bağımsız olarak, tamamen kendi adıyla marka yapmıştır ve İnegöl mobilyası sadece yurtiçinde değil, yurt dışında da aranan haline gelmiştir.

Yüzlerce imalathane İnegöl’den tüm Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesine mobilya imal etmektedir. İnegöl Mobilya AVM ile de üretilen ürünler müşterilere tanıtılmaktadır. Türkiye’nin ilk mobilya AVM’si olan Mobiliyum dünyanın 160 ülkesine mobilya ihraç eden mobilyacılar tarafından İnegöl’de kurulmuştur ve 225 bin metrekarelik kapalı alanda 200 mağazada, 200 yerli üretici ürünlerini sergilemektedir.

Türkiye’nin mobilya üretiminin yüzde 70’inden fazlasının karşılandığı ilçenin en güzel, en özel ürünleri her ne kadar Mobiliyum AVM’de sergilenmekte olsa da herkesin gidip İnegöl’de AVM’yi ziyaret edecek ne maddi gücü ne de zamanı vardır. İşte tam da bu noktada teknolojinin olanakları devreye girmekte, İnegöl Store web sitesi İnegöl’deki bütün mobilyacıların onlarca ürününü tüketiciyle buluşturmaktadır.

İnegöl Store web sitesine internet erişiminizin olduğu her yerden ve her cihazdan erişim sağlayabiliyorsunuz. 2015 yılından bu yana e-ticaret sitesi olarak hizmet veren sitede sadece İnegöl mobilyalarını bulabiliyor, inceleyebiliyor ve kolayca sipariş oluşturabiliyorsunuz.

Web sitesinde ev ya da işyerlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü mobilya bulunuyor ve ürünler başlıca şu kategorilerde listeleniyor:

  • Koltuk takımı,

  • Yemek odası,

  • Yatak odası,

  • Köşe koltuk takımı,

  • Genç yemek odası,

  • TV ünitesi,

  • Düğün paketleri,

  • Aksesuarlar.

Her bir ürün kategorisi içinde yüzlerce farklı model yer alıyor. Bu sayede yaşam alanlarınızda ne tür dekorasyon istiyorsanız dilediğiniz ürünü seçebiliyorsunuz. Sürekli yenilenen ve yılın son trendlerine yer verilen site sayesinde mobilya odasının en yeni ürünlerine sahip olabiliyorsunuz. Sitenin arkasında yıllarca İnegöl’de mobilya imalatı yapmış ve sektörü bilen bir ekip bulunuyor. Bu sayede son derece özenli davranarak en kaliteli ve en estetik ürünleri sitelerine ekliyorlar. Üstelik sadece sitedeki ürünlerle de sınırlı tutmuyor, özel mobilya taleplerinizi de karşılıyorlar. Dilerseniz sitede gördüğünüz bir ürünün tercihlerinize göre tasarlanmasını, kumaş, renk, desen gibi özelliklerinin farklılaştırılmasını talep edebiliyor, isterseniz de tamamen hayalinizdeki ürünü imal etmelerini isteyebiliyorsunuz.

Türkiye’nin her neresinde olursanız olun ücretsiz nakliye ve kurulum hizmetiyle kısa sürede mobilyalarınıza sahip olabiliyorsunuz. Böylece İnegöl mobilya AVM her zaman elinizin altında olmuş oluyor.

Nasıl Gidilir?

İnegöl Mobilya AVM Mobiliyum Yeniceköy Mah. Mobilya Cad. No: 36 İnegöl, Bursa açık adresinde yer alıyor. Bursa merkezden ya da çevre illerden rahatlıkla gidip en az bir gününüzü ayırıp AVM’yi gezebilirsiniz. Fakat İnegöl Store sizin için 24 saat açık bir AVM konsepti sağlıyor.

Çalışma Saatleri

Mobiliyum İnegöl Mobilya AVM hafta için 5 gün 10:00 – 18:30, hafta sonları ise 10:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Fakat İnegöl Store web sitesi 7 gün, 24 saat erişime açık ve dilediğiniz zaman alışveriş yapma ayrıcalığı sağlıyor. haberfark.net

Bu haber toplam 3831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi