“İstikrar için Ak Parti ile yola devam”

“İstikrar için Ak Parti ile yola devam”

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Sanayi Sitesinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları iş yerlerinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, esnaf ve sanatkarlar ile sohbet etti. Esnafın istek ve beklentilerini tek tek dinleyen Dinçer, talepleri not etti.

Aksaraylıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, ev ve esnaf gezisinde bu duygu seline tanık olduğunu anımsatan Başkan adayı Dinçer, “Halkımız Cumhurbaşkanımızı ve iktidarımızı çok seviyor. Huzur ve mevcut hizmetlerimizin devamı için Aksaraylı hemşerilerimin beklentileri var. İnşallah halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Sanayi esnafımız başta olmak üzere Aksaray ile ilgili alacağımız her karar, halkımızın kararı olacak. Asla hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” dedi.

Önemli olanın şehrin sorunlarını yine bu şehrin insanıyla birlikte çözüme kavuşturmak olduğunu kaydeden Dinçer, “Sorunları öncelik ve aciliyet sıralamasına tabi tutup, ardından teker teker çözüme kavuşturmaktır. Gözümüz ve kulağımızla sürekli sokaklarda, mahallelerde olacak. Vatandaşımız ne istiyor ve hangi adımı atmamızı bekliyor, ona bakacağız. Değerlendirmemizi ona göre yapıyor ve yol haritamızı da ona göre çiziyoruz. Halkımız bu ülkede ve ilimizde AK Parti iktidarıyla nelerin değiştiğini çok iyi biliyor. Biz bu hayırlı yarışı Allah izin verirse milletimizin desteğiyle açık arayla kazanacağız. İnşallah 1 Nisan’da AK Parti, hizmet kervanına devam edecek.” şeklinde konuştu.

AK Parti ile hizmetlerin sürmesini isteyen esnaflar, “31 Martta yapılacak olan seçimlerden sonra iktidar partisi ile devam etmek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı sisteminin tam olarak oturmasıyla güçlü bir yönetimin oluşacağına inanıyoruz. Devletimizin işlevini hızlı bir şekilde yapacak olması, bizler açısından oldukça önem arz ediyor. Ekonomideki son dönemlerde ülkemizde oynanan oyunlar, dövizdeki olağanüstü artış gibi olaylar, işin siyasi amaç taşıdığını gösteriyor. Bunlar da seçimden sonra bertaraf olacağına inanıyoruz. Ülkemizde istikrarın sürmesi için AK Parti ile yola devam edeceğiz.” dedi.

belediye_baskan_adayimiz_evren_dincer-)-(1).jpgbelediye_baskan_adayimiz_evren_dincer-)-(2).jpgbelediye_baskan_adayimiz_evren_dincer-)-(7).jpg

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum