KARMEK Sinemada

KARMEK Sinemada
Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezi (KARMEK) kursiyerlere yönelik sosyal aktiviteleri sürdürmeye devam ediyor. KARMEK Kursiyerlerİ, Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin eşleri ve Bayan Meclis üyeler ile birlikte son günlerde vizyon

Karatay Belediyesi KARMEK kursiyerler ve eğitmenlerinin kültürel anlamda zengin bir birikim ve sosyal etkinliklere katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlenen sosyal aktiviteler sürüyor. Yaklaşık 250 kursiyerin katılımının gerçekleştiği sinema gösterimine ilgi oldukça yoğundu. Son günlerde vizyonda olan ve yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3 filminde yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor.

Kurs süresince sadece mesleki eğitimle kalınmayıp, kent dışı geziler, piknikler, Huzurevi ve müze ziyaretleri, tiyatro ve sinema gösterimleri gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Karatay Belediyesi Meslek Edindirme ve El Sanatları Merkezinde bu tür aktivitelerin devam edeceğini ifade eden Karatay belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karmek kursiyerlerinin sosyal etkinliklere katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlenen programların devam edeceğini bildirdi. Kursiyerler ve Belediye Bayan Meclis Üyeleri bu tür sosyal etkinlikleri gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.