Konya Kitap Günleri'nden Yazar Memnuniyeti

Konya Kitap Günleri'nden Yazar Memnuniyeti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl Selçuklu Kongre Merkezi'nde 15-24 Ekim tarihleri arasında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Konya Kitap Günleri yazar ve okurları buluşturdu.

250 yayınevi ve 450 yazar ile dolu dolu geçen programda yer alan isimlerden birisi de Şeker Çocuk Kitabı’nın yazarı Eğitimci-Yazar Hediye Nur Derya idi.

Öncelikle böyle bir etkinlik düzenlediği için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve programda emeği geçenlere teşekkür ederim diyen Derya, “Pandemi sürecinin ardından okurlarımızla tekrar bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Buradaki yoğunluk mutluluğumuzu daha da artırdı. Etkinlikte imzaladığım Şeker Çocuk kitabımıza gösterilen ilgi bir yazar olarak beni ziyadesiyle mutlu etti.” Şeklinde konuştu.

Şeker Çocuk Kitabı hakkında da bilgi veren Yazar Hediye Nur Derya, “Kitabımız eğitici olmakla birlikte ebeveynlerin kendisini değerlendirme, bilinçli toplum olmada örnek unsurları taşıma, ebeveyn adaylarının gelenek ve göreneklerimiz çerçevesinde aile terbiyesi, günümüzde çocuk yetiştirmede merak edilenler göz önünde bulundurularak bu konulara da yer verilmiştir, ayrıca kitapta yer alan hikayeler tamamen yaşanmış ve abartıdan kaçınılarak doğru şekilde anlatılmıştır. Kitabımızdaki bütün konuların içeriğinde sevmek ve sevilmenin şifası çözüm olarak aktarılmıştır. “ dedi.

Kitapta ebeveylerin yanı sıra çocukların da unutulmadığını ifade eden Derya, “Kitapta; 3 Çocuk Hikayesi, Ninnilerle Çocuklar, Baş Mikrop, Sevelim Bir Birimizi, Şeker Çocuk ve meyveler bölümü de çocuklara ayrılmıştır. Bununla birlikte kıssadan hisse bölümleri de rengimize renk katıp okurlarımızın beğenisine sunulmuştur.” diye konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat