Konya'da Kayıp Alarmı: İpek Sümer 2 Gündür Aranıyor
Genç kadının bulunması için güvenlik güçlerine bilgi verilmesi istenirken, bölgede duyarlılık çağrısı yapıldı.
Aşağıçiğil Mahallesi'nde Endişeli Bekleyiş
Edinilen bilgiye göre, Konya Ilgın'a bağlı Aşağıçiğil Mahallesi'nde ikamet eden İpek Sümer’den, 10 Ekim 2026 Cumartesi günü saat 14.30 itibarıyla haber alınamıyor. Aradan geçen zaman zarfında kendisinden herhangi bir iz bulamayan ailesi, endişeli bekleyişini sürdürüyor.
Ailesi ve Sevenlerinden Yardım Çağrısı
İpek Sümer’in bir an önce sağ salim bulunarak ailesine ve sevdiklerine kavuşması temenni ediliyor. Ailesi, görenlerin ya da yerini bilenlerin insanlık namına duyarlı davranmasını istedi.
Görenlerin Güvenlik Güçlerine Bildirmesi Önem Taşıyor
İpek Sümer’i gören, nerede olduğu hakkında bilgi sahibi olan veya herhangi bir ipucu elde eden vatandaşların, vakit kaybetmeden en yakın polis merkezine, jandarma komutanlığına veya 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunmaları büyük önem taşıyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.