Konya’da ve 6 milyon adet makaron ve 510 kilo kaçak tütün  ele geçirildi

Konya’da ve 6 milyon adet makaron ve 510 kilo kaçak tütün ele geçirildi

Konya'da kaçak tütün ve makaron ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleşen operasyonlarda 6 milyon adet makaron ve 510 kilogram kaçak tütün ele geçirilirken 4 kişi de gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellenmesine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda kaçakçılara bir darbe daha vurdu.

Yapılan çalışmalar sonucunda KOM ekipleri Selçuklu ilçesinde bir depoda yaptığı aramada piyasaya sürülmek üzere paketlenerek hazır vaziyette bekletilen yüzlerce kilogram kaçak tütün ele geçirdi. Yapılan çalışmalarda kent dışından Konya'ya yüklü miktarda kaçak tütün ve makaron sevkiyatı gerçekleşeceğini tespit eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kamyon ve 2 kamyonette de aramada bulundu. Aramalarda koliler halinde dağıtıma hazır 6 milyon 160 bin adet makaron ve 510 kilogram tütüne el konularak, 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem gerçekleşti. haberfark.net

Konya’da ve 6 milyon adet makaron ele geçirildi

Konya’da ve 6 milyon adet makaron ele geçirildi

Konya’da ve 6 milyon adet makaron ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya