Konya'daki Eskilliler İftarda Buluşuyor

Konya'daki Eskilliler İftarda Buluşuyor

Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneğince gerçekleştirilecek organizasyonla Konya'da yaşayan Eskilliler iftarda buluşacak. Başkan Altan 10 Haziran Cumartesi günkü programa tüm Eskillilerin davetli olduğunu kaydetti.

Geçtiğimiz aylarda Süleyman Altan önderliğinde Konya'da kurulan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği yaptığı özverili çalışmalarla dikkat çekiyor.

Konya'da önemli bir eksikliği gideren ve Eskilliler arasında önemli bir kaynaşmayı gerçekleştiren Dernek Yönetimi şimdi de 10 Haziran Cumartesi Akşamı Konya'da Mevlana Kültür Merkezi yanındaki Erol Olçok İlkokulu (eski Feritpaşa İlkokulu) bahçesinde Eskillileri buluşturacak.

Dernek Başkanı Süleyman Altan, "Derneğimizce; kardeşliğimizin hoşgörünün, varlığın da yokluğun da bir sınav olduğu bütün maneviyatımızın en hassas şekilde idrak edildiği rahmet ayında hemşehrilerimizle bir çatı altında ekmeğimizi bölüştüğümüz, aynı manevi havayı teneffüs ettiğimiz bir iftar yemeği tertip ettik. Bu iftar bizim için daha farklı bir anlamı da var çünkü biz ilk defa, bizi yani Eskili temsilen kurulmuş soframızda her bir Eskilli olarak hem misafir hem ev sahipliği edası ile sofraları şereflendirmiş olacağız. bu organizasyonda emekleri geçen mücadele eden arkadaşlarımıza, kardeşlerimize teşekkür ederiz. Hasretini çektiğimiz bu buluşmanın heyecanını gönülden yaşarken, ev sahibi olduğunuz bu iftara Konya'da yaşayan şehir dışında yaşayıp gelebilme imkanı olan tüm hemşerilerimiz davetlidir." dedi.  

Önceki gün de Eskil'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Altan, "Eskil Belediye Başkanımız Niyazi Alçay'ı, eski Belediye Başkanları Necati Belgemen ile Şerafettin Meral'i, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Zavlak, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, MHP İlçe Başkanı Kamil Altan başta olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları temsilcilerini de programa davet ettik. Kendilerine derneğimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim." şeklinde sözlerini tamamladı.

 

iha-20170606aw089719-2-t.jpg

iha-20170606aw089579-2-t-001.jpg

Bu haber toplam 5530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum