Koyun keçi ödeme listesi askıya çıkarıldı

Koyun keçi ödeme listesi askıya çıkarıldı
Aksaray Koyun Keçi yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Koyun keçi ödeme listesi askıya çıkarıldığını belirtti.

Aktürk yaptığı açıklamada, Aksaray İli Damızlık Koyun Keçi yetiştiricileri Birliğine üye olan yetiştiricilere, Hayvancılık Desteklemeleri Hakkındaki 2010/158 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereği, anaç koyun ve keçiler için 10 TL. ve 3- 6 aylık dişi kuzu ve oğlaklara brucella rev-1 genç aşı uygulanması halinde 4 TL. destekleme ödemesi yapılacaktır.

İlimizde 2010 Yılında Anaç koyun ve keçi destekleme ödemesinden faydalanmak üzere müracaat eden ve birlik tarafından 1600 birlik üyesinin destekleme ödemesine esas toplam 208.000 anaç koyun ve keçilerin küpeleme ve güncellemeleri yapılmıştır.

Birlik üyesi Yetiştiricilerimize ait anaç koyun ve keçi ile aşı desteklemelerine esas icmal listeleri Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerine teslim edilmiştir. Yetiştiricilere ait Anaç koyun ve keçi destekleme ödemesine esas askı listesi 04 Ocak 2011 pazartesi günü beş iş günü süreyle ve Burcella rev-1genç aşı destekleme ödemesine esas askı listesi ise , 01 Ocak 2011 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında Tarım il ve İlçe Müdürlüklerinde askıya çıkartılacaktır.

Birlik üyesi yetiştiricilerin belirtilen süreler içerisinde askı listelerini kontrol etmeleri eksiklikleri bulunan yetiştiriciler Tarım İl ve İlçe Müdürlülüklerine dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde askı listelerini kontrol etmeyen yetiştiriciye ait bilgiler doğru kabul edilecektir. Bilgilerinde eksiklik olduğu halde itiraz etmeyen yetiştiricilerin eksikliklerin düzeltilmesi mümkün olmayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.