Mar’ın Çekimleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Mar’ın Çekimleri Tüm Hızıyla Sürüyor
Oyuncular, Sıcak Havaya Aldırmadı

 

       Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu yapımcı-yönetmen Caner Erzincan tarafından çekimlerine Konya’nın Çumra ilçesinde başlanan “Mar” adlı uzun metrajlı filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Sıcak havaya rağmen oyuncular, setteki çalışmalarına devam ediyor. Çumra, İçeri Çumra ve Karaman’da çekimlerin devam ettiği filmde, başrol oyuncularının yanı sıra 40 kişilik ekip yer alıyor.

        Yöre halkının da büyük ilgi gösterdiği filmde, Kurtlar Vadisi'nde oynayan Begüm Kütük, Babam ve Oğlum filminde rol alan Mahmut Gökgöz, Ezel dizisinde oynayan Güray Kip, Bir Bulut Olsam adlı filmde rol alan Ahmet Kural ve Volga Sorgu rol alıyor.

 

        “FİLMİN YÜZDE 20’Sİ TAMAMLANDI”

 

        Çekimlerin yüzde yirmisini tamamladıklarını belirten Yönetmen Caner Erzincan, “Çumra, İçeri Çumra ve Karaman’da başlayan çekimlerimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor. 11 gündür setteyiz. Filmin tamamlanması için 20 günlük bir kısmı kaldı. Onu da hiçbir problem yaşamadan sonlandıracağımıza inanıyorum” dedi.

 

“YÖRE HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR”

 

Çekimlerin yapıldığı bölgelerde insanların film ekibine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Erzincan, “Buranın halkı bize karşı çok sıcak ve içten davranıyor. Her türlü ihtiyaçlarımıza yardımcı oluyorlar. Yerel yönetimlerin de büyük katkısı var. Filme bu kadar sahip çıkılması bizi mutlu ediyor ve motivasyonumuzu artırıyor” diye konuştu.

 

                “UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

 

Konya’ya geldiğimiz günden beri büyük ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Oyuncu Begüm Kütük, “Ekipteki arkadaşlarımızla büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem başta olmak üzere yöre halkının da büyük desteğini görüyoruz. Heyecan içinde çekimlere başladık. Aynı heyecanla çekimleri tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

           Filmde Memduh Rahim adlı kötü kalpli yılan tüccarını canlandıran Oyuncu Güray Kip ise “Güzel bir projeye imza atağımızı düşünüyorum. Şimdiye kadar ki çekimlerde bunu gösteriyor. Film tamamlanınca ortaya güzel bir iş çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

Bir genç ile babası ve küçük kardeşinin dünyalarının anlatıldığı film, 3 insanın kaygıları, arayışları ve gelecek planlarını konu ediniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.