Mehmet Ali Karakaya AK Parti Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

Mehmet Ali Karakaya AK Parti Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

Mehmet Ali Karakaya AK Parti Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

İş Adamı Mehmet Ali Karakaya AK Parti Eskil Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Eskil'de Cumhuriyet Halk Partisi Yakup Gök, Saadet Partisi Serdar Doğan Mutlu, Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Zavlak ve Adalet ve Kalkınma Partisi Necati Belgemen'le Eskil Belediye Başkanlığı seçimleri için yarışıyor.

Adayların belirlenmesinin ardından hiç şüphesiz seçimi etkileyecek önemli bir etmende, il genel meclis üyesi adaylarının yanı sıra belediye meclis üyeliğine aday olacak isimler...

İşte bu yarışta henüz iki isim resmi olarak açıklanmasa da AK Parti'nin Eskil birinci sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak Eskil'in mevcut Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ın olması beklenirken, MHP'den ise partinin Eskil'deki etkili ismi Nazım Keskin bekleniyor.

Belediye Meclis Üyeliklerinde ise, MHP'de Kadir Yayar, İbrahim Koyuncu ve Özcan Ceylan Belediye Meclis Üyeliği için adaylıkları açıklanan isimler.

AK Parti'de ise şimdiye dek, Abdullah Gözen, Hilmi Yol, Mehmet Keskin, Nurettin Mutlu'nun ardından önceki akşam da Celal Kırkıl ve Mehmet Ali Karakaya isimleri açıklamış oldu.

Mehmet Ali Karakaya'nın adaylığını sosyal medya hesabından açıklayan Belgemen, "Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Mehmet Ali Karakaya yurt dışında olduğundan ve gecikme yaşanacağından dolayı adaylığını açıklamış bulunuyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcısı olsun. Saygılarımızla."

haberfark.net

Bu haber toplam 6977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum