MHP Konya İl Teşkilatından Bahçeli’ye Destek

MHP Konya İl Teşkilatından Bahçeli’ye Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı istişare toplantısında, genel başkan Devlet Bahçeli’ye destek kararı aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı istişare toplantısında, genel başkan Devlet Bahçeli’ye destek kararı aldı.

Bir otelde düzenlenen istişare toplantısına MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MYK Üyesi Alper Gedik, il başkanı Murat Çiçek, ilçe başkanları ve delegeler katıldı. Son siyasi gelişmelerin değerlendirildiği toplantının ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Murat Çiçek, partilerinin 1 Kasım seçimlerinden bu yana 47 yıllık mazisinde eşine rastlanmayan bir saldırının ve karalama politikasının altında olduğunu söyledi.

İl Başkanı Çiçek, “Elbette ki, 1 Kasım seçimleri sonucu oluşan tablodan bu harekete gönül vermiş hiç kimse memnun değildir ve bu sonuç hepimizi üzmüştür. Ancak bu sonucu bahane ederek Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bitirmeye çalışan fitne ve şer odaklarına da fırsat verilmemesi gerekmektedir. ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık ya da kırmızı koltuklar için değerlerini ezip geçmeyen genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi MHP Konya il yönetimi olarak 04 Aralık Cuma günü ziyaret ederek sonuna kadar yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade ettik. Şimdi de MHP Konya İl Başkanlığı olarak tüm ilçe başkanlarımız ve üst kurul delegelerimizin katılımı ile bir istişare toplantısı düzenledik. Buradan MHP Konya İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanında ve sonuna kadar destekçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.