Milli irade yine tecelli edecek

Milli irade yine tecelli edecek

AK Parti Aksaray Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, "Milli irade yine tecelli edecek"

Altınsoy, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde karşılarındaki ittifak adayını dış güçler başta olmak üzere FETÖ’cülerin, PKK’nın ve PYD’nin desteklediğini söyleyerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da yol arkadaşlarını da aziz milletimiz destekliyor. Her seçimde olduğu gibi milli irade yine tecelli edecek” dedi.

AK Parti hükümeti olarak tüneller açtık, denizlerin altından geçtik, yolları böldük milleti birleştirdik ama ‘milleti böldürtmeyiz’ diyen Altınsoy, “Bugün topraklarımız üzerinde hain planlar var. 14 Mayıs seçimlerinde ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Bu seçimde ilk defa karşımızdaki ittifak adayını FETÖ’cüler, PKK, PYD ve onların arkasındaki dış güçler destekliyor. Bugün özellikle Batı dünyası Türkiye seçimine odaklanmış. Tek dertleri dünyaya meydan okuyan, hem masada, hem sahada Türkiye’yi söz sahibi yapan, savunma sanayisi başta olmak üzere, yerli ve milli üretimlerimizle dışa bağımlığımızı bitirme noktasına getiren Cumhurbaşkanımız gitsin de ne olursa olsun. Hesaba katmadıkları tek şey var, milletimizin iradesi. 15 Temmuz’da nasıl gereken cevabı vermişsek, bu seçimde de milletimizin iradesi tecelli edecek ve gereken cevabı vereceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ı da rekor oyla Yüz Yılın Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

GÜÇLÜ HÜKÜMET GÜÇLÜ MECLİSLE ANCAK BAŞARILI OLABİLİR”

Sadece Cumhurbaşkanı’nı seçmekle her şeyin tamam olmayacağını vurgulayan Altınsoy, “Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmekle yetinmeyeceğiz önümüze iki tane sandık gelecek, bir Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan için, biri de Cumhurbaşkanımızın milletvekili aday listesi için. Dolayısıyla mecliste Cumhurbaşkanımıza güçlü bir milletvekili desteği verelim. Çünkü güçlü hükümet güçlü meclisle ancak başarılı olabilir” dedi.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.