Saadet Partisi’nden Cihanbeyli çıkarması
Heyet kapsamında Fatih Uzun, Fırat Kızılkaya ve Mehmet Güneş ziyaret edildi.
“Sorunları yerinde dinledik”
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Demirel, Cihanbeyli’de vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerin talep ve beklentilerini dinlediklerini söyledi.
Demirel açıklamasında, “Cihanbeyli ilçemizde hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Şehrimizin dört bir yanında hemşehrilerimizle mahallelerinde buluşarak talep, beklenti ve düşüncelerini dinledik. İstişare kültürünü esas alan bir anlayışla fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.
“Saadet Sahada” çalışmaları sürüyor
Saadet Partisi’nin “Saadet Sahada” programı kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla doğrudan temas kurduklarını kaydeden Demirel, teşkilat mensuplarının sahada aktif çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
Demirel, “Genel Merkezimizin ‘Saadet Sahada’ çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz bu ziyaretlerde; genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu üyelerimiz ile il ve ilçe teşkilat mensuplarımız vatandaşlarımızla doğrudan temas kurarak yaşanan sorunları yerinde dinledi. Çözüm önerilerimizi ve projelerimizi paylaştık. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve samimiyet, sahadaki çalışmalarımızın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.