Şehidimiz Azam Güdendede daha önce yaralanmış!

Şehidimiz Azam Güdendede daha önce yaralanmış!

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan polis memuru Azam Güdendede'nin taziye ziyaretimiz esnasında öğrendiğimiz bilgiler yürekleri burkuyor.

Aslen Aksaray’ın Eskil ilçesi tosun yaylasından olan fakat uzun yıllardır Konya’da yaşayan Eskilli şehidimizin ailesini ve taziye çadırında akrabalarından edindiğimiz bilgiler yürekleri burkuyor.

3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Azam Güdendede Büyük abisi İbrahim Güdendede’nin polis olduğu Yakın bir zamanda Ağrı’dan Zonguldak iline tayini çıktığı, ortanca abisi ziya Güdendede’nin ise Konya’nın Taşkent ilçesinde İlçe tarım müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit polisimizin, doğu görevinin bitmesine 2 ay gibi bir süre kaldığı tayinin Afyon’a çıktığı öğrenildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde görev yapan özel harekât polisimiz şehit olan Azam Güdendede'nin daha önce bir çatışmada yaralandığı ortaya çıktı. Baba Muzaffer Güdendede oğlundan istersen bu mesleği bırak deyince baba kutsal bir mesleği icra ediyorum. Teröristlerden korktu kaçtı mesleği bıraktı dedirtmem dediği ortaya çıktı.

Mesleğine Büyük bir saygısı olan şehit Polisimizin, En Çok Annesinin yaptığı Ispanaklı Böreği sevdiği Annesinden böyle bir istekte bulunduğunu öğrenildi.

Özel Haber: haberfark.net

ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ KONYA’YA GELDİ

Bu haber toplam 6437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum