Sevişirken öldüren hata!

Sevişirken öldüren hata!

2 çocuk annesi olan 41 yaşındaki Joanne Kitchen, bir süredir aynı evde birlikte yaşadığı 44 yaşındaki Gary Higgs ile yatak odalarında birlikte olurken, 'Haydi Chris' diye çığlık attı.

Yatakta başka bir erkeğin adını duyunca öfkeden deliye dönen adam, adeta uçarak alt kattaki mutfağa indi ve elinde büyük bir bıçakla geri döndü. Cinnet getiren Gary, gözü kararmış şekilde bıçağı Joanne'in sırtına ve göğsüne sapladı; ardından da can cekişmekte olan kadının boğazına elektrik kablosunu dolayıp sevgilisini boğdu.

ÖMÜR BOYU HAPİS YATACAK

Cinayetin ardından tutuklanan Gary, polise verdiği ifadede şunları söyledi: Ona neden yatakta 'Chris' diye çığlık attığını sorduğumda, 'O sırada kızımın erkek arkadaşı aklıma gelmiş olmalı' yanıtını verdi. Bu beni daha da delirtti. İkimiz sevişirken o neden kızının sevgilisini düşünsün ki? Ona zarar vermeyi istememiştim. Ama o sırada öfkeden deliye dönmüş olmalıyım...

Çıkarıldığı mahkemede de suçunu itiraf eden Gary Higgs, hayatının geri kalanını demir parmaklıklar ardında geçirmek üzere hapishaneye gönderildi.

POSTA

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.