Sultanhanı ve Eşmekaya Bal Ligi İçin Birleşti!

Sultanhanı ve Eşmekaya Bal Ligi İçin Birleşti!

Bal liginde Mücadele etmeye hak kazanan Eşmekayaspor güçlü bir takım oluşturabilmek için Sultanhanı ilçesi ile ortak takım kurma konusunda anlaştı.

Eşmekayaspor tesislerinde bir araya gelen Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve  Eşmekaya eski Belediye Başkanı Tayfur Başkan ile Eşmekayaspor Kulübü yetkilileri Bal Liginde mücadele edecek takımı "SULTANHANI EŞMEKAYA SPOR" İsminde bir kulüp oluşturarak mücadele etme konusunda anlaştıklarını açıkladılar.

Bu birleşmeyi ve şampiyonluğu Kulüp yetkilileri ve futbolcularla birlikte pasta keserek kutladı.

Takımın başarısında büyük katkısı olan Tayfur Başkan “Eşmekaya Belediyespor Kulübünü 2 yıl önce kurduk, kurduğumuzda yanımızda olan arkadaşlar şimdi yine yanımızdalar, iki yıldır bu kulübe emek verdik emeğimizin karşılığını aldık. Allah’ın izniyle 2 yıldır sizlerle çalışıyorum. Aramıza bu sene katılan arkadaşlarımız oldu bir kulübün bir aile olduğunu bu ailenin bilinci ile beraber çalıştığı zaman nelerin başarılacağını bizlere gösterdiniz. Bunu Aksaray futboluna da gösterdiniz, 2 yıldır mücadele ettiğiniz futbol turnuvalarında oyunlarınızla göstermiş olduğunuz centilmenliklerinizle başarı sağladınız." dedi. 

Başkan sözlerini şöyle tamamladı, "Önümüzdeki dönemde Bal Liginde mücadele edeceğiz ve yeni bir takım kurmayı hedefliyoruz ve Sultanhanı Belediye Başkanı Sayın Fahri Solak ile görüşmelerimiz neticesinde Allah izin verirse önümüzdeki sezonu birlik ve beraberlik içerisinde “SULTANHANI EŞMEKAYA SPOR” ismi ile birliktelikte devam edeceğiz İnşallah başarılı olacağız” diye konuştu.
Fahri Solak da, Eşmekayaspor futbolcularını kutladı ve “Sayın Tayfur Başkanla çöl bölgemizde böyle bir birliktelik olması çok güzel biz “SULTANHANI EŞMEKAYA SPOR KULÜBÜ” ismini de koyalım dedik, böylelikle hem bir belde bir ilçe daha güçlü bir şekilde Bal liginde Aksarayımızı temsil etmiş oluruz. İnşallah çalışmalarımıza başlayacağız Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.
Kaynak: sultanhani.gen.tr

Bu haber toplam 3889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum