TÜMSİAD Üyelerine E-tebligat Anlatıldı

TÜMSİAD Üyelerine E-tebligat Anlatıldı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesinde, 1 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek elektronik tebligat hakkında bilgi verildi.TÜMSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen pro...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Konya Şubesinde, 1 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek elektronik tebligat hakkında bilgi verildi.

TÜMSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen programa Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Gelir İdaresi Grup Müdürleri Veysel Bostan ve Eyüp Yılmaz ile dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

TÜMSİAD Konya Şube Başkanı Cemalettin Akpınar yaptığı konuşmada, dernek üyelerinin güncel konularda bilgilenmesi için eğitim seminerleri düzenleyeceklerini söyledi. Akpınar, belirli aralıklarla yapılacak seminerlerde merak edilen güncel konuların uzmanlar tarafından anlatılacağını, üyelerinin yeni çıkan yönetmelik ve uygulamalardan haberdar olmasını amaçladıklarını ifade etti.

Musa Kazım Ünver’in selamlama konuşmasının ardından elektronik ortamda tebligat uygulamaları ile elektronik yoklama uygulamaları hakkında sunum yapıldı.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi