Uğur Işılak coşturdu

Uğur Işılak coşturdu
Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Uğur Işılak halk konseri büyük ilgi gördü. Uğur Işılak hayranı binlerce kişi salonu tıklım tıklım doldurdu..

Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Uğur Işılak halk konseri büyük ilgi gördü. Uğur Işılak hayranı binlerce kişi salonu tıklım tıklım doldurdu. Konsere Aksaray Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Bostan, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Bazı daire müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Sanatçı Uğur Işılak hem şarkıları hem de söylemleriyle önemli mesajlar verdi. Burada konuşan Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Gerçekten bu salon ilk defa iki saat boyunca Uğur kardeşimle coştu. Uğur kardeşimle hakikaten bir sevgimiz ve muhabbetimiz var. Ortak değerlerimiz var. İşte onun örneğini bugün burada sergiledi. Bizi Anadolu'ya götürdü. Değerlerimizle buluşturdu. Eğlendirdi. Coşturdu. Düşündürdü. Bundan dolayı ben bütün Aksaraylı hemşerilerim adına yürekten Teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun. Biz Uğur kardeşimizi seviyoruz. Şereflikoçhisarlı ama bu bölgenin insanı yüreği gönlü ile Aksaraylı. Sanatına, şahsiyetine, kişiliğine yüreğine teşekkür ediyorum." dedi.

Ünlü Sanatçı Işılak ise, halk ile kendisini buluşturan Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya teşekkür etti. Vatandaşlar da kendilerine Uğur Işılak'la müzik ziyafeti imkanı sağlayan Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.