Vali Ali Mantı Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti

Vali Ali Mantı Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti

Vali Ali Mantı, Gülağaç ve Güzelyurt İlçelerini ziyaret etti. Aksaray Valisi Ali Mantı Gülağaç ve Güzelyurt İlçeleri ile Gülpınar, Selime, Ihlara Beldelerini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamlarından bilgi alan Vali Ali Mantı ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü. Belediye başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Ali Mantı sorun ve ihtiyaçların görüşüldüğü toplantılarda köy ve mahalle muhtarlarını dinledi.

Vali Ali Mantı beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş ile Gülpınar Kasabasında düzenlenen sertifika ve sergi açılış törenlerine katıldı.

Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı İŞKUR ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan kurslara katılan kursiyerlerin sertifikalarını verdi. Sıfır Atık Projesi kapsamında Aksaray Valiliği himayesinde İŞKUR, Ticaret Borsası ve Aksaray Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında imzalanan protokol ile açılan giysi tadilatçısı kursuna katılan kursiyerlerin yaptığı ürünlerin sergi açılışını gerçekleştiren Vali Ali Mantı sergiyi gezerek tamamı kullanılmayan giysi ve çeşitli eşyalardan yapılan ürünleri inceledi. Vali Ali Mantı Kooperatif Başkanı Aysun Akkurt ve kooperatif üyesi kadınlar ile kursiyerleri tebrik etti.

Gülpınar Pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunan Vali Ali Mantı ziyaret ettiği bir esnaftan alışveriş yaptı. Beraberindeki heyet ile Gülpınar Belediyesini ziyaret eden Vali Ali Mantı Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu’nu ziyaret etti. Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı Baymışlıoğlu’na ‘Hayırlı Olsun ’dileğinde bulundu.

Vali Ali Mantı daha sonra Gülağaç Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Kadir Ulusoy’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı İlçe Belediye Başkanı Faruk Teymen’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Vali Ali Mantı Gülağaç İlçesi mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarların taleplerini dinledi.

Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında Selime Belediye Başkanı Levent Çevik ile Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Belde belediye başkanlarından bilgi alan Vali Ali Mantı görevlerinde başarılar diledi.

Selime Kasabası ziyaretinde İŞKUR tarafından toplum yararına programı kapsamında park bahçe ve temizlik işlerinde istihdam edilen işçilerle ve çocuklarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali Ali Mantı 1987 yılında vatani görevini yaparken şehit düşen Hasan Atay’ın mezarını ziyaret etti. Tarihi Hasan Paşa Camisinde incelemelerde bulunan Vali Ali Mantı daha sonra Güzelyurt İlçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Muhammed Tugay’dan bilgi alan Vali Ali Mantı ilçeye bağlı köylerin muhtarları ile sorun ve ihtiyaçların görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi.

İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan Vali Ali Mantı yaptıkları ziyaret ve incelemelerde sorun ve ihtiyaçların belirlenmesi eksikliklerin giderilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunduklarını devletin imkânları ölçüsünde vatandaşların ve bölgelerin önceliklerine göre kamu hizmetinin sunulmasına gayret gösterdiklerini belirtti.

thumbnail_gulagac-(2).jpgthumbnail_gulagac-(4).jpgthumbnail_gulagac-(8).jpgthumbnail_gulpinar-(8).jpg

 

Bu haber toplam 1448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.