Vali Ataklı’dan, Aksaray Ticaret Borsası'na Ziyaret

Vali Ataklı’dan, Aksaray Ticaret Borsası'na Ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Raşit Oğuz, Mustafa Aydın, Melis üyeleri Yakup Uğur, Hacı Öksün, A. Hakan Acar, Ramazan Yerli, Sefa Altınkaya, Osman Şanlı, Mehmet Ekici ve Aksaray Ticaret Borsası Personeli hazır bulundu.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı il önce Buğday pazarını gezerek  pazar esnafı ile hasbıhal etti. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök' den de  Buğday Pazarı  hakkında bilgiler Vali Ataklı Aksaray Ticaret Borsası idari binasını gezerek Borsa Personeli ile tokalaştı. Sohbet ortamı içerisinde geçen ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök'ün Makamında Aksaray Tarım ve Hayvancılığı ile alakalı istişarelerde bulundu.

Aksaray'ın tarım ve hayvancılık şehri olduğuna  dikkat çeken Başkan Özkök  ziyaretlerinden dolayı  Vali Şeref Ataklıya teşekkür etti. Özkök Yaptığı Açıklamada tarım ve hayvancılığın Aksaray'da geliştirilmesi için her yıl önemli projeler üretildiğini ve çok önemli adımların atıldığını aktardı. Aksaray nüfusunun yüzde 79'unu tarım ve hayvancılık sektöründe istihdam edildiğine dikkat çeken Başkan Hamit Özkök, nüfusun yüzde 15'inin sanayi sektöründe, yüzde 5'inin de hizmet sektöründe istihdam edildiğini vurguladı. Bu nedenle tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli olduğunu dile getiren Özkök, "Bu denli önemli olan tarım ve hayvancılık sektörü için Sayın Valimizin de destekleri ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  haberfark.net

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.