Valilik Red Etti, Meclis Kabul Etti

Valilik Red Etti, Meclis Kabul Etti
AKSARAYA İl Genel Meclisi, 19 üyesinin kabul oyu ile, Valiliğin Gazi Paşa İlköğretim Okulunun spor salonu için ayrılan ödeneği yeniden gerekçeleri ile birlikte kabul etti.

AKSARAY İl Genel Meclisi'nin daha önce almış olduğu, İl Özel idaresi 2011 Mali Yılı bütçesinde destek hizmetleri karar taşıtı alımları harcama kaleminde bulunan 60 Bin TL'lik ödeneği, İl Genel Meclisi Gazi Paşa İlköğretim okulunun spor salonun bakım ve onarımı için kabul etmişti.

İl Genel Meclisi'nin Gazipaşa ilköğretim okulunun yapımı için ayırdığı ödeneği, Valilik inceleme komisyonu, Kararla, Meclisin kararını gerekçeleri ile ret etmişti.
Dün toplanan İl Genel Meclisi, 19 üyesinin kabul oyu ile, Valiliğin Gazi Paşa İlköğretim Okulunun spor salonu için ayrılan ödeneği yeniden gerekçeleri ile birlikte kabul etti. Mecliste bulunan 19 üye de oy birliği ile kararı yeniden kabul etti.

Meclis’te Danışma kurulları seçimi yapıldı

2011- 2012 Eğitim ve Öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev alacak danışma kurulları ve Eğitim Bölgelerindeki Danışma kurullarının seçimi yapıldı.

Açık oylama ile yapılan seçimlerde, Milli Eğitim Danışma Kuruluna Celalettin Kılıç ve Sönmez Özel seçilirken, Aksaray Merkez İlçedeki 4 Eğitim Bölgesine ise Merkez İlçeden seçilen Hüseyin Hüyük, Celalettin Kılıç, Dede Teke ve Şaban Bostan seçildiler.

İlçelerin eğitim Bölgesi danışma kurullarına ise, Ağaçören’e Seyit Bahçeçi, Gülağaç’a Adem Atay, Eskil’e Necip Çeçen, Ortaköy’e Çapan Ekici, Sarıyahşi’ye Erol Özel ve Güzelyurt ilçesine ise Suat Dik seçildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.