VAN’ a yardım gönderelim…

Sizlerde bu kış gününde oradaki yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın…

 

Yardımları bizzat teslim edin

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan insanlar her yerde olduğu gibi Van’da da rahat durmuyor. Oraya gönderilen yardımları gerek belediyelerden gerekse başka yollardan ellerine geçiriyorlar. Sizin yardıma muhtaç bir depremzedeye gönderdiğiniz yardım beklide hiç ihtiyacı olmayan birilerin eline geçiyor. Belki de dağdaki terör örgütünün eline…

 

Onun için yardımlarınızı yaparken dikkatli olun ve yapabiliyorsanız yardımlarınızı bizzat sizler teslim ediniz.

 

Aklımın ucundan geçmezdi

Ülkemizde olan bu deprem için zengin, fakir, Türk, Kürt, Laz, doğulu, batılı her kesim insanın bir arada olması gerçekten onur verici bir durum. Keşke sadece böyle bir zamanda değil de normal koşuşlarda da bir arada olabilseler. İnşallah bir gün herkes hatasını anlayıp bu şekilde kardeş kardeş yaşamaya devam ederiz.

 

Bu ülke hepimizin, biz Türk’üz. Gün gelir ve bir gün birisi arkamızdan vursa bile biz onlar arkalarını döndüklerinde vurmaktansa “ hey gel bir bardak çayımızı iç kardeş” deriz. Bize bu öğretildi kardeş. Zamanında yapılan yanlışlarınızı unutmayız ama sizleri de bu yanlışlardan dolayı ömür boyu mahkûm etmeyiz.

 

Ülkemin her toprağında atalarımızın kanı olduğunu unutmayalım ve Van’da ki kardeşlerimize tüm Türkiye yardım elimizi uzatmaktan vazgeçmeyelim. Bu kış gününde Allah yardımcıları olsun ve umarız daha fazla can kaybı olmadan bu felaketi atlatırız.

Allah yardımcımız olsun.

Bu yazı toplam 1724 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.