Yurt dışına satılan diziler

Yurt dışına satılan diziler
Sevilen dizi Tek Türkiye artık Endonezya ve Malezya'da da gösterilecek

Samanyolu Televizyonu'nun en çok izlenen dizilerinden 'Tek Türkiye' Endonezya, Malezya ve Arap ülkelerinde de televizyon izleyicisiyle buluşacak. Tek Türkiye dizisinin 100'üncü bölümü nedeniyle oyuncular ve teknik ekip, Konya Selçuk Otel'de yapılan yemekli kutlamada bir araya geldi. Yurt dışına ihraç edilen yerli diziler arasına giren Tek Türkiye, Pasifik ülkelerine ihraç edilen ilk dizi olma özelliğini de kazanmış oldu.

100 BÖLÜM MUTLULUĞU

Bugün gazetesinin haberine göre; dizinin yapımcısı Salih Asan, tüm olumsuzluklara rağmen 100 bölümü geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Asan, "Bugüne kadar hem doğa koşulları hem de diğer zorluklara rağmen 100 bölümü tekrara düşürmeden tamamladık. Halkın bu kadar sahip çıkmasının en önemli sebebi, Tek Türkiye'nin, bir kardeşlik projesi olmasıdır. Yıkılamaz denilen tabular yıkıldı. Üç sezonu geride bıraktık" dedi.

YURTDIŞINA SATILAN TÜRK DiZiLERi

Yunanistan: Yabancı Damat, Bir İstanbul Masalı
Hollanda: Asmalı Konak
Romanya: Binbir Gece
Bulgaristan: Unutulmaz
Kazakistan ve Özbekistan: Asmalı Konak, Deli Yürek, Kınalı Kar, Acı Hayat, Zerda, Berivan, Kurtlar Vadisi, Aliye, Bir İstanbul Masalı, Çocuklar Duymasın, Aşka Sürgün
Azerbaycan: Çocuklar Duymasın, Kurtlar Vadisi, Binbir Gece, Asmalı Konak, Deli Yürek, Kınalı Kar, Acı Hayat, Zerda, Berivan, Aliye, Bir İstanbul Masalı, Aşka Sürgün
Arjantin: Kurtlar Vadisi
Şili: Kurtlar Vadisi
MBC (Dubai merkezli 22 Arap ülkesinde yayın yapan kanal): Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında, Gümüş, Elvada Derken, Kırık Kanatlar, Yersiz Yurtsuz, Babam ve Oğlum (sinema filmi-yine çok seyredilmiş), Kâbuslar Evi, Haziran Gecesi, İki Aile, Menekşe ile Halil, Sıla, Asmalı Konak, Bir İstanbul Masalı, Aliye, Annem, Arka Sokaklar, Asi, Berivan, Bıçak Sırtı, Genco, Kavak Yelleri, Kınalı Kar, Yabancı Damat, Yaprak Dökümü, Yılan Hikâyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.