AK Parti İl Teşkilatı'ndan anlamlı proje

AK Parti İl Teşkilatı'ndan anlamlı proje

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Bursa İl Teşkilatı ile yürüttüğü ortak bir projeyle, Bursa'dan 50 kişilik bir engelli grubu Konya'da ağırlandı.

Bursa'nın Kestel ilçesinde faaliyet gösteren Kestel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne üye engelliler ile yakınları iki gün boyunca Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezme fırsatı buldu. Engelli ve yakınları, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Meram belediyelerini de ziyaret etti.
Programın son gününde ise Kestel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, üyeler ve engelli yakınları, Paşazade Restoran'da verilen yemekte bir araya geldi. Programa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bursalı konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sorgun, şunları kaydetti:
''AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Bursa il teşkilatı ve dernek el ele verdi ve güzel bir program yapıldı. Engellilerimiz Konya'ya gelip şehrimizin önemli yerlerini gezme fırsatı buldu. Bizimle tanıştılar. Bizler çok mutlu olduk. Umarım sizler de memnun kalmışsınızdır.''
AK Parti Bursa İl Teşkilatı Özürlü Koordinasyon Başkan Yardımcısı Muharrem Er ise konuşmasında, ''AK Parti Konya İl Başkanlığı'na burada çok teşekkür ederim. Gerçekten bizi burada iki gün boyunca çok iyi ağırladınız. Güzel anılarla buradan ayrılıyoruz'' dedi.
Kestel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ünal Kırdudu da, Sorgun ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Programın sonunda Sorgun, ziyaretin anısına Kırdudu ve Er'e hediye takdim etti.

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat