Alperenlerden Yazıcıoğlu anısına etkinlik

Alperenlerden Yazıcıoğlu anısına etkinlik
Konya Alperen Ocakları, 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 2. yılında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Konya Alperen Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İren, düzenlediği basın toplantısında etkinlikler hakkında bilgi verdi. İl Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında ilk olarak Çanakkale Şehitlerine rahmet dileyen İren, “Çanakkale şehitlerimiz, bize üzerinde yaşadığımız vatanın kıymetini çok iyi anlatmaktadır. Bin yıldır bir arada yaşadığımız, birlikte şehit olan, beraber gazi olan, birlikte sevinip, birlikte üzülen bir milletin mensupları olarak onlar bizim için istikbale bedel ödemiştir. Bizlerde birlik ve beraberlik içinde yaşamanın yollarını bulmak zorundayız. Bu vesile ben tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.
Konuşmasına Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi vererek devam eden İren, “Bilindiği gibi 25–31 Mart tarihleri Alperenler tarafından, ‘Muhsin Yazıcıoğlu Haftası’ olarak ilan edilmiştir. Konya Alperen Ocakları olarak bizde Şehid liderimiz ve arkadaşlarını anmak için bir takım programlar tertip edeceğiz. Bunların başında 25 Mart Cuma günü Cuma namazına müteakiben Hacı Veyiszade camiinde helva dağıtımı yapılacak. 26 Mart Cumartesi akşamı ise Alaaddin Keykubat Salonu’nda saat 19.00’da hatim duası yapılacak. Programda ayrıca Şehid liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı Yazarlar Birliği eski Genel başkanı Dr. Lütfi Şehsuvaroğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı anma gecesi düzenleyeceğiz” diye konuştu. Konuşmasının sonunda Muhsin Yazıcıoğlu Haftası nedeniyle hatıra ormanı oluşturduklarını da belirten İren, “Fidan dikme kampanyasına ve anma gecesine tüm Konya halkını davet ediyoruz. Konya Alperen Ocakları olarak bizler Yazıcıoğlu’nu ve davasını ebedi kılmak için, sonraki nesillere aktarmak için faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.