Annesini koravirüsten kaybeden gazeteciden önemli uyarı "Asla izin vermeyin"

Annesini koravirüsten kaybeden gazeteciden önemli uyarı "Asla izin vermeyin"

Konya'dan bölgeye yayın yapan Merhaba Gazetesi'nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’in annesi Sultan Büyükeken yakalandığı koranavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Annesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulunan Büyükeken;

Geçtiğimiz hafta validemize son görevimizi yaptık. Bir insanın yaşayabileceği en büyük acılardan birini yaşadık.. Hayat bir daha eskisi gibi olmayacak bunu çok iyi biliyoruz. Ölüm de hayatın bir gerçeği. Ondan geldik yine ona döneceğiz. Sabır ve metanetle acımızı yüreğimize attık. Bu süreçte yanımızda olan, telefonla, mesajla, sosyal medya vasıtasıyla taziye dileyen dostlarımızdan, akrabalarımızdan, meslektaşlarımdan, Konyaspor taraftarlarından Allah razı olsun...acımızı paylaşan herkese minnettarız... Anam ömrü boyunca sadece evlatları için değil başkaları için de değerli bir insandı..Gölgesinde huzur bulduğumuz serinlediğimiz ulu bir çınardı..Vefatı sadece bizi değil herkesi derinden üzdü.. Tüm dünyayı saran bu elim fırtına bizi de vurdu” Sözleriyle duygularını dile getirdi.

“BU İŞİN ŞAKASI YOK”

Vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Gazeteci Büyükeken, “Sizden ricam annenizi babanızı düğün, nişan, cenaze, taziye gibi merasimlere göndermeyin..Asla izin vermeyin. Varsın size kırılsınlar. Ama sağlıkları için bunu yapın...Bu işin şakası yok...” dedi.

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık