AÜ Müzik Topluluğu'na tam puan

AÜ Müzik Topluluğu'na tam puan
Aksaray Üniversitesi Müzik Topluluğu tarafından 1’inci geleneksel Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Müzik topluluğunun konserdeki performansına katılımcılar tam puan verdi.

 

Aksaray Kültür Merkezinde organize edilen konsere Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hayati Kasım, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Sağlam, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Bostan, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve davetli katıldı.

 

Hicaz ve Nihavent eserler olmak üzere 2 bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Üniversite öğrencileri tarafından; “Aşkı Seninle Tattım Hicranla Yandı Gönül”, “Kapıldım Gidiyorum Bahtımın Rüzgarına”, “Ümitsiz Bir Aşka Düştüm”, “Ey Büt-İ Nev- Eda Olmuşum Müptela”, “Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri”, “Tel Tel Taradım Zülfünü ve “Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçtin” seslendirildi.

 

2. bölümde ise “Unutturamaz Seni Hiçbir şey”, “Şarkılar Seni Söyler Dillerde Nağme Adın”, “Kalbe Dolan O İlk Bakış”, “Çamlıca Yolunda”, “Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel” gibi bir birinden değerli halk türküsü seslendirildi.

 

Salonu dolduran üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli konsere zaman zaman eşlik ederek, gönüllerince eğlenirken, müzik topluluğunun performansı katılımcılardan tam puan aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.