Başkan Özgüven Öğrencilerle Film İzledi

Başkan Özgüven Öğrencilerle Film İzledi

Konya Ereğli Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ilkokul öğrencilerini sinemaya götürdü.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in de katılımlarıyla Kutören, Hortu ve Türkmen mahallerindeki ilkokul öğrencileri bir alışveriş merkezinde sinema keyfi yaşadı.
Ereğli Belediyesi’nin otobüsü ile sabah saatlerinde mahallerinden alınan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde alışveriş merkezine geldi. Başkan Özgüven tarafından karşılanan öğrenciler Özgüven’e büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Özellikle kırsal alanda okuyan öğrencilere bir sözümüz vardı. Bol kitap okuyan ve başarılı olan öğrencilere sinema sözü vermiştim. Okulların tatile girmesiyle bu sözümüzü yerine getiriyoruz. İlk etapta Kutören, Hortu ve Türkmen mahallerindeki ilkokul öğrencileri bu etkinliğimize misafir oluyorlar. Bu öğrenciler bugün belki de hayatlarında ilk kez sinemaya geliyorlar. Onların bu keyifli ve mutlu günlerine ortak olmak bizi gururlandırıyor” diye konuştu.
İlk kez sinema keyfi yaşadıklarını söyleyen öğrenciler ise, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler ve birlikte “Bana Masal Anlatma” isimli filmi izledi.

Öğrenciler daha sonra yemek yiyerek müze ve belediyeyi ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından mahallelerine uğurlandı.

Bu haber toplam 2166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat