Başkent’te final heyecanı artıyor

Başkent’te final heyecanı artıyor

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Birimlerararası “2010 Bahar Futbol Turnuvası”nda 8. hafta maçları iki maç dışında tamamlandı.

Güvenlikspor ile Beslenme Diyet ile 1–1 berabere kalırken, 2.maçta Kafeteryaspor, Teknik Bakım’ı 7–4 yenerek bir sürprize daha imza attı. Bu yıl 5.’si düzenlenen Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Birimler arası 2010 Bahar Futbol Turnuvası’nda 8. Hafta maçları oynanıyor. Son 2 haftaya girilirken grupta heyecan iyice arttı. Sağlıkspor’un yarı finali garantilediği grupta 2.’lik ve ilk 6 mücadelesi nefesleri kesiyor.

Haftanın açılış maçında 12 puanlı Beslenme Diyet, 11 puanlı Güvenlikspor’u konuk etti. Baştan sona müthiş bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısı 0–0 sona erdi. İkinci yarıda Güvenlikspor, Yahya’nın golüyle öne geçti. Bitime saniyeler kala Akif’in attığı şut ağlarla buluşunca maç 1–1 berabere tamamlandı. Bu skor 16 puanla 2. sırada bulunan Mali İşler ve 11 puanla 5. sırada yer alan Ulaşımspor’un işine yaradı.
Haftanın 2.maçında 10 puanlı Teknik Bakım ile 5 puanlı Kafeteryaspor karşı karşıya geldi. Maçın favorisi Teknik bakım alacağı 3 puanla ilk 6 için avantaj sağlamayı amaçlarken, Kafeteryaspor son bir umut için sahadaydı. Maça hızlı başlayan Kafeterya 2–0 öne geçti.  Teknik Bakım daha sonra skorda dengeyi kurdu ve ilk yarı 3–3 sona erdi. İkinci yarıda Kafeterya 2 gol daha bularak skoru 5-3’e getirdi. Teknik Bakım kaptanı Murat Sakınç’ın kırmızı kart görmesiyle oyun disiplininden kopan Teknik Bakım sahadan 7–4 mağlup ayrılarak çok önemli bir 3 puandan oldu. Daha önce Beslenme Diyet’i de yenerek sürpriz yapan Kafeterya spor ise puanını 8’e yükselterek ilk 6 için hedefini son iki maçı kazanmak olarak belirledi.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık