Başkent'te kupa sahibini buluyor

Başkent'te kupa sahibini buluyor
Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi 2010 Birimlerarası Bahar Futbol Turnuvası salı günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. 3.’lük maçında Beslenme Diyet – Ulaştırma, final maçında ise Sağlıkspor-Güvenlik karşı karşıya gelece

Bu yıl 5.’si düzenlenen Konya Başkent Hastanesi birimler arası futbol turnuvası 8 Haziran salı günü oynanacak final maçı ile sona erecek. Böylece 6 Nisan Salı günü başlayan ve 2 ay süren müthiş heyecan fırtınası tamamlanmış olacak.

11 takımın katıldığı turnuvada toplam 125 personel aktif olarak yer alırken, turnuva boyunca 61 karşılaşma oynandı. 354 golün atıldığı turnuvada grup maçlarını namaglûp tamamlayan Sağlıkspor, yarı finalde de Beslenme’yi yenerek finale adını yazdırdı. Bu yıl sürpriz bir çıkış yapan Ulaştırmaspor yarı finalde şansız bir şekilde Güvenliğe kaybederek final şansını kaçırdı. Geçen yılın 3.’sü Güvenlik bu yıl kupanın bir ucundan tutmayı başardı.

Final maçı öncesi 3.lük maçında Beslenme Diyet, Ulaştırma ile karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyesi Hamle Halı Saha Tesislerindeki 3.lük,4.lük maçı saat 17.50’de, final maçı ise 18.40’ta oynanacak.

Turnuva tertip komitesi üyesi ve Konya Başkent Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü H.Rahmi Gündüz, artık geleneksel hale gelen bu turnuva ile personeli, yoğun ve stresli bir ortamdan bir nebze uzaklaştırdıklarını, sportif bir yarış içerisinde kaynaşma ve birlikteliğin sağlandığını belirterek, “  Geçen yıllarda 80–90 personelimiz aktif olarak katılıyordu. Bu yıl 125 personelimiz birimleri adına mücadele etti. Coşkulu bir 2 ayı geride bıraktık, izleyenleri de katarsak hastane personelinin üçte biri bu etkinliğe bir şekilde katıldı. Geçen yıl Karatay Belediyesi Resmi kurumlar arası futbol şampiyonasında Konya şampiyonu olarak bu turnuvada en iyileri de seçiyorduk. Ancak bu yıl Karatay Belediyesi turnuvayı yapmayacağının, gelecek yıla ertelediğini duyurdu. Bizde Selçuklu Belediyesi Veteranlar ligine hazırlanacağız. Sağlık için spor şart. Bizleri bu etkinlikte destekleyen hastane yönetimine ve turnuvada ter döken tüm takımlara teşekkür ediyorum. Salı günü yapılacak final maçı ve ödül töreni ile turnuvamız sona erecek” dedi.

 

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ SPOR BASINI OLDU”

 

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü H.Rahmi Gündüz, turnuva boyunca yerel basından büyük destek aldıklarını belirterek, “ Bizlere sayfalarında yer veren Merhaba, Anadolu Manşet, Konya Postası, Yeni Konya, Hâkimiyet ve Haber Rasyonel ve haber fark internet sitesi spor servislerine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine kupa ödül töreninde birer plaket vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.