Başkent'te şampiyon: Güvenlik

Başkent'te şampiyon: Güvenlik
Bu yıl 5. yıl düzenlenen Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Birimler arası Futbol turnuvasında mutlu sona Güvenlikspor ulaştı. Büyük ilginin olduğu final maçını Hastane Başhekimi Dr. Sait Karagül, Hastane Müdürü Mehmet Özen, idari ve sağlık personeli iz

 

Geçen yıl finalde kaybeden Sağlıkspor bu yıl da aynı kaderi yaşadı. Son maça kadar namağlup gelen Sağlıkspor’a Güvenlik takımı dur dedi.

Hamle Halı Saha Tesislerinde oynanan final maçını Müfit Haberal yönetti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz tamamlandı. 2. yarıda her iki takım golü daha çok düşündü. Güvenlik Tayfun’un attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra Sağlıkspor’u Ali ve Murat attıkları goller 2-1 üstünlüğe taşıdı. Yahya önce skoru eşitledi, daha sonra skoru 3-2’ye taşıdı. Maç böyle biter denilirken kazanılan penaltı ile bereberli şansını yakalayan Sağlıkspor’dan Mehmet keçeci topu direğe nişanlayınca kupa Güvenlikspor’un oldu.

Final maçından önce oynanan 3.lük, 4.lük maçında ise Beslenme Diyet Metin, Akif ve Sadık’ın golleriyle Ulaştırmaspor’u 3-2 mağlup etti. Ulaştırmanın gollerini ise Serkan ve Hüseyin Rahmi attı.

Maçların ardından kupa törenine geçildi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Dr. Erzat Toprak’a plaketini Hastane Müdürü Mehmet Özen, 21 golle turnuvanın gol kralı olan Yahya Akbulut’a plaketini Mali işler Yöneticisi Abdullah Aydil, Hamle Spor Tesisleri yönetici M.Ali Arıcan’a plaketini Malzeme Yöneticisi Mahir Atıcı, turnuva sürecinde 61 maçı yöneten hakemler İsmail Yürekli ve Müfit Haberal’a plaketlerini Halkla İlişkiler Sorumlusu H.Rahmi Gündüz ve Güvenlik Amiri Hakan Türkyılmaz, turnuvanın en yaşlı oyuncusu ve en iyi kaleci özel ödülünü şampiyon takımın kalecisi Mehmet Ali Baykal’a plaketini amiri Hakan Türkyılmaz, 4. olan Ulaştırmaspor’a plaketini Mali İşler Yöneticisi Abdullah Aydil verdi.

Turnuva 3.’sü Beslenme Diyet takımına madalya ve kupasını Malzeme yöneticisi Mahir Atıcı, Turnuva 2.’si Sağlkspor’a madalya ve kupasını Mali İşler Yöneticisi Abdullah Aydil takdim etti.

Şampiyon olan Güvenlikspor’a kupasını ve madalyalarını ise Hastane Müdürü Mehmet Özen verdi. Ödül töreni düzenlenen mini kokteyl ile sona erdi.

 

BESLENME 3. OLDU: 3 – 2.

 

Hakem: İsmail Yürekli

Beslenme : Gürkan- Hidayet, Ufuk, Akif, Metin, Ergül, Sadık

Ulaştırma : Enver - Murat, Erzat, Serhat, H.Rahmi, Serkan, İzzet, Ali Rıza

Goller: Akif, Metin, Sadık (Beslenme) – Serkan, Hüseyin Rahmi (Ulaştırma)

 

KUPAYI GÜVENLİK HAK ETTİ :  3 - 2

 

Hakem : Müfit Haberal

Sağlıkspor : Erdal – Ali, Volkan Kömür, Murat Güneş, Koray, Mehmet Keçeci, Volkan Bağçe, Adem

Güvenlik : Mehmet  Ali – Ahmet, Murat, Ali, Yahya, Hakan, Tayfun

Goller : Murat, Ali (Sağlık) – Tayfun, Yahya (2) (Güvenlik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.