Belediyenin Hizmetleri
Bu kadar büyük bir ilçemize hizmetlerin gelmesi ve dağıtımı konusunda bazı aksaklıkların olduğu ve hizmetin adil dağıtım konusunda eşit davranılmadıgına inanmaktayım. Hükümetten gerekli desteği alan ve yardımlar konusunda hiç bir sıkıntı çekmeyen belediyemiz neden bu hizmet konusunda geride kalmaktadır, bu yıl mevsim şartları ağır geçti belki bu konuda hazırlık olmadığı için hizmet noksanlıkları olabilir. Ancak halk arasında yayla olup belediye hudutlarında mahalle görünen yerleşim yerlerine hizmet gitmemektedir.
Bunu gören hemşerilerimiz hizmet alabilmek için köy statüsüne geçmek istemektedirler, neden! köy oldukları zaman hizmetler direk köylerine gelmekte bundan da memnun olmaktadırlar. Acaba bu insanlarımız belediyeden gerekli yardım ve hizmet görmüş olsalardı köy olmak isterlermiydi? ülkemizde köyler mahalle olmak veya daha çok hizmet alabilmeleri için belediye hudutları içerisinde kalmak için çaba sarfederken bizde tam tersi olmaktadır.
Bugün 5 milyonluk bir ili yöneten belediye idarecileri tam not alırken ilçemizi yöneten idarecilerin halkın tepkisini anlayışla karşılamaları gerekmektedir. Çünkü iller bankası veya devletimizin başka kurumları belediyelere yardım yaparken o ilçede yaşayan vatandaşlarımızın nüfusuna göre yapılmaktadır. O zaman ilçemize gelen yardımların hizmet noktasında halkımıza yansıması gerekmektedir. Bu özeleştiriyi aranızda yaşayan bir kardeşiniz olarak sizlerle paylaşmak istedim .
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.