Bugün Yusufiyeli, Peki Yarın…

Ülke birlik bütünlüğümüz için ne olursa olsun yaparız. Bu ülke, doğusundan batısına her cephede savaşılarak, kan dökülerek kazanılmış ve yıllardır korunmuştur. Bu ülke için Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Ermeni’si, Rum’u, Gürcü’sü… Vs. birçok ırktan gelip, kendisini Türkiye’ye adamış ve kendisini Türk Milletine mensup görmüş atalarımız onca zorlukla başa etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Osmanlı temelleri daha da sağlamlaştırılarak Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

Yıllarca bu vatan uğrunda canı pahasına birçok kişi mücadele etmiştir ve etmeye devam etmektedir. Ülkemiz üstünde oynana oyunlar bir yana bütünlüğümüzü zedelemek için içimizde barınan bir PKK terör örgütü bile kurulmuştur. Her daim ülkemizde böyle oyunlar oynanmıştır ve üzücüdür ki bazen ülke yöneticileri de bunlara destek vermek zorunda kalmış veya destek vermişlerdir. Ama Türkiye, Türk Milleti’nden aldığı güç ile ve İslam Dini gücüyle her zaman bunlarla baş etmiştir. Baş etmeye ve onların oyunlarını bozmaya devam edecektir. Gerek kolluk kuvvetlerimiz, gerekse sivil toplum örgütlerimiz, gerekse siyasi patilerimiz bu oyunlara izin vermeyecek ve gerekirse Osmanlı torunları olarak atalarımız gibi bizlerde birer asker olduğumuzu hatırlatıp atalarımızın kanları üstüne başka bir millete izin vermeyeceğiz.

69 kuşağı ve 70’ler

Bilen bilir, ülkemizde bu dava için mücadele her zaman sürmüştür. Bizler belki yetişemedik ama ülkemizde kirli oyunların olduğu ve gerçek mücadelelerin olduğu, yeri geldi bölücülerin kardeşi kardeşe vurdurduğu zamanlar bile olmuştur. Sağ ve Sol diye bizleri ayırmayı başarmışlardır. Kardeşimizin biri bir tarafta diğeri diğer tarafta olmuştur ama iki tarafta bu kirli oyundan etkilenmiştir. Gariptir değil mi her iki tarafında amacı Türkiye! Ama safları farklı…

Birlik ve bütünlük bozuldu gibi görünmüş ve ülkemizi yıktıklarını sanan zihniyet sonunda anlamıştır ki kardeş kardeşi vurduysa da hatasını anlamış ve artık bu kirli oyuna malzeme olmayacaktır. Görüyoruz ki bu kirli oyunu da bitirmişlerdir. Her ne kadar izleri hala sürüyor olsa bile artık böyle bir durum elbette söz konusu olamaz çünkü artık uyanan Türk Devleti var.

Bizim soyumuz, 1923’den değil 1299 ve daha öncesine dayanır!

Koca Osmanlı imparatorluğu, adın bile yeter bu cihana… Bizler 1299’da resmi Osmanlı olduk! Ama öncesinde de yok değildik vardık ki bin cihana hükmeden bir devleti kurduk. Hani nasıl derler; “ Bizi bilen bilir, bilmeyen ise korktuğundan bilmiyorum der.”

Atalarımızın yeri mekanı cennet olsun, yerinizde rahat uyuyun bizlerin belki kimliğimizde Türkiye yazıyor ama kalbimizde hala Türklük var ve bu daim olacaktır. En önemlisi de bizler Türkiye olarak

dünde bugün de Türk devletiyiz ve sizlerin de dediği gibi bizlerinde sloganı aynı ve “Devlet-i Ebed-müddet”, bu sevda daim olacaktır. Davamız Türk milletini korumak ise bu uğurda canımızı da vermeye hazırız.

Vur de vuralım, öl de ölelim!

Sene olmuş 2014 ve hala oyunlar devam ediyor. Bugün basın bültenlerinde yine bir oyun ve üzücü bir olay! Dedik ya bizler bu ülke için tek yürek savaşırız. Bu ülkenin birlik bütünlüğü için mücadele eden siyasilerimizden birisi ve en önemlilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi bir kayıp verdi, kayıp dediysek yanlış anlamayın sakın, canını bu ülke için verdiği için üzüntümüzdendir bu kelime. Bu ülke için bir değil bin kayıp daha versek bizler yine de vazgeçmeyiz sevdamızdan. Bir kayıp veririz ama bin kaybettiririz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosuna 26 Ocak 2014 günü bir grup saldırıyor ve kim oldukları belli değil ama her şey ortada aslında yine birlik ve bütünlükten hatta şanlı Türk Bayrağımı’mızın dalgalanmasından rahatsız olanların işi bu..

69 ve 70’lerin adamlarından biriydi Yusufiyeli Cengiz Akyıldız…

Davası uğuruna, Cengiz Akyıldız Türk Milletinin geleceği için bir canını hakka teslim etmiştir. Yeri mekanı cennet olsun, Türk milletinin hakkı sana helaldir!

Yusufiyeli, 12 Eylül darbesinde tutuklanmasına rağmen bu ülke için daima mücadelesini sürdüren ve halen daha sürdürmekte olan birisiydi. Ölümüne neden olanlar er ya da geç adalet karşısına çıkartılacaktır. Olayın arkasındaki gurubun kim olduğunu değil hangi amaçla geldiği aşikardır. Bunun için Türkiye ve Türk Sevdalıları bu olayı aydınlatacaklardır.

Ülkücülerin dediği gibi bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozanlar için “Vur desinler vuralım, öl desinler ölelim” … Atalarımızda bu uğurda canlarını vermedi mi? Bizler neden vermeyelim…

Sadece siyasi bir partiye değil oy verenlere yapılmıştır saldırıdır bu!

Siyasi bir partiye yapılmış olan bir saldırı hiçbir zaman basite alınamaz. Sonuçta siyasi bir partinin hangi parti olursa olsun bir oy vereni vardır. Oy veren insanların fikirlerini temsil eden bir gruba, partiye yapılan saldırıyı yapmak utanç verici ve büyük bir yanlıştır. Hesabını adalet ve eğer adalet bazen olduğu gibi eğer çözüm bulamaz ise bizler Türk Milleti olarak hesabını sorarız. Bugün MHP’ye yapılan yarın CHP’ye öbür gün AKP’ye yapılmamalıdır…

Buna bizler izin vermeyiz. Siyasi kimliklerimiz ne olursa olsun bu ülkenin birliğinin bütünlüğünün zedelenmesini izin vermeyiz…

Ne zaman gelişiriz:

“Ülke birlik ve bütünlüğü için tek yürek olduğumuz zaman.”

Bu yazı toplam 2553 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.