Doktorlar semaya hayran kaldı

Doktorlar semaya hayran kaldı
TOBB Türkiye Sağlık Kurumları Meclisi Başkanlık Divanı Toplantısı Özel Selçuklu Hastanesinin ev sahipliğinde Konya ve Karamanda gerçekleştirildi.

Toplantının başkanlığını ise Konya Ticaret Odası Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca yaptı.  Toplantıya, Başkanlık Divanı Üyeleri ve Başkanvekilleri Banu Küçükel (Ankara Güven Hastanesi), Dr.Ömer Güzel (İstanbul Biruni ve Centro Laboratuvarlar Grubu), Dr. Mehmet Altuğ (Ankara Sincan Lokman Hekim Hastanesi), Dr. M. Ulvi Ünal (İzmir Kent Hastanesi) katıldı. Programda rutin görüşmelerin yanı sıra, tam gün yasasının sektöre yansımaları değerlendirildi. Ayrıca, meclisin ikinci dönem çalışmalarına ilişkin yol haritası netleştirilmeye çalışıldı. Ocak ayında Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılacak planlamaya ilişkin toplantının detayları da konuşuldu. Ocak ayının son haftasında yapılması düşünülen meclis toplantısının gündemine ilişkin konular görüşüldü ve 2010 yılı sektör raporu hazırlıklarına başlanması karara bağlandı.
Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca yaptığı açıklamada, her ay toplanmaya çalışan Başkanlık Divanını, Aralık ayında Hz. Mevlâna’nın çağrısı ile de uyumlu olması münasebetiyle Konya ve Karaman’da gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkanlık Divanı üyeleri de, Vuslat Etkinlikleri sebebiyle var olan manevi iklimi teneffüs etmenin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ettiler.
  Toplantı öncesi Konya’da buluşarak Konya Mutfağından lezzetler de tadan katılımcılar, daha sonra Karaman Özel Selçuklu Hastanesi’ne geçerek Eylül ayında hizmete başlayan hastanede incelemelerde bulundu. Katılımcılar akşam da MKM’de icra edilen Sema Töreni’ne iştirak etti. Sema töreninin kendilerine ayrı bir huzur verdiğini ifade eden divan üyeleri, misafiri oldukları Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu’na ve çalışanlarına teşekkür etti. Geceyi Konya’da geçiren konuklar ertesi gün ise bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra her yıl aralık ayında Konya’da bir araya gelme kararı alarak ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.