Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Eskilgazetesi, haberfark.net ve Oruç

Eskilgazetesi, haberfark.net ve Oruç

Bayramdüğün’de sulama kooperatif bölgesinde toplulaştırma ve basınçlı sulama sistemi çalışmalarına; ayçiçeği, mısır ve pancar gibi ürünlerde hasada kısa bir süre kalmasına rağmen başlanılmış olması ve bunun çiftçiyi mağdur ettiği şeklindeydi.

Öncelikle bir kez daha ifade edelim yapılan çalışma için emeği geçenlere başta da bir kez daha teşekkür ederim.

Eskilgazetesi ve haberfark.net olarakta bu konuyu gündeme getirmemizdeki temel espri her şeyden önce Türkiye’nin en zor şartlarında ürününü yetiştiren çiftçinin bir avuç mahsulünün bile ziyan olmamasına içimizin el vermemesi.

Ve…

Allah’ın verdiği nimetlere (bitkilere) şükrümüzü, onların tepesine paletli iş makineleri ile girilerek yapmamız gerektiği şeklinde olmasıydı.

İşte bu konuyu gündeme getirdik iki hafta boyunca taştan, kayadan ses geldi ama hiçbir yetkiliden ses gelmedi ki ta hem kooperatif başkanı olan hem de Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Sayın Mahmut Oruç’un olaya el koyması ve 10 Eylül tarihine kadar çalışmaları ötelemesine dek.

Sayın Oruç’a buradan sonsuz teşekkürler.

Sayın Oruç bizim aracılığımızla çiftçimizin sesine ses vererek, Ak Parti’ye, onun ilçe başkanlığına ve kendisine yakışanı yaptı.

Evet buradan çıkan diğer bir sonuç ise…

Eskilgazetesi’nin ve haberfark.net’in de Eskil insanın sesi, soluğu olması adına önemi…

O halde buradan Eskilgazetesi’ni yıllardır fedakarca çıkaran ve ayakta tutan Yol kardeşler Mustafa ve Hilmi Yol’a da şükranlarımı sunarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi