Gebze Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden ziyaret

Gebze Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden ziyaret
Gebze Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı Elif Gülhan Balcı Gebze Doğa Sporları Kulübününü ziyaret etti.

Gebze Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı  Elif Gülhan Balcı  Gebze Doğa Sporları Kulübününü ziyaret etti.  Gebze Doğa Sporları klüp binasında  gerçekleşen görüşmeye yönetim kurulu üyeleri  dışında  üyelerde  katıldı.  Kocaeli’nin en eski  ve köklü doğa sporları kulübü olma  özelliğini taşıyan GEDOSK’un    Kulüp başkanı Hasan Boyacı yaptıkları aktivitelerde amaçlarının spor yapmak olduğunu ifade etti. Gençlik Meclisi başkanı Elif Gülhan Balcı’yı yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler konusunda  bilgilendirdi. Son yıllarda yürüyüş faaliyetlerinin dağcılığa doğru kaydığını belirten Boyacı  doğayı seven doğada spor yapmak isteyen  katılımcılara kapılarının açık olduğunu belirtti. Amaçlarının  her zaman   her mevsimde belirlenen belli bir program içerisinde  faaliyetler yapmak olduğunu söyleyen   Hasan Boyacı programlarını çok büyük bir aksilik olmadığı  sürece  her zaman uyguladıklarını belirtti.   Görüşme sırasında Elif Gülhan Balcı  Gençlik Meclisi ve Kent konseyinin amaçları  hakkında  GEDOSK  üyelerine  bilgi verdi.

Gedosk kulüp başkan yardımcısı Aynur zorlu dışında  Neşe Güler, Rıdvan Şükür ve Zeki Ortakçı’nında aralarında bulunduğu üyeler  yaşadıkları  doğa sporu  ile ilgili anıları  Gençlik  Meclisi başkanı ile paylaştılar.

Gençlik meclisinde slayt gösterisi  ve tanıtım yapılacak

 Önümüzdeki günlerde  Genlik Meclisi üyelerine GEDOSK tarafından   kulübü ve doğa sporlarını tanıtıcı söyleşi ve slayt gösterisi yapılması kararı alındı. Daha donra baharda  birlikte belirlenecek bir parkurda Gedosk üyeleri ile faaliyet  ortak yapabileceklerini söyleyen Elif Gülhan Balcı    Gebze’deki doğa sporunun gelişimine  kendilerininde katkıda bulunmak istediklerini  belirtti.   Gençlik meclisi olarak spor yapmak isteyen doğayı seven üyeleri ile doğa  yürüyüşlerine ileride  katılmak  istediklerini  ifade etti.

Gebze Balkan  Türkleri Platformu toplantıya katıldı

Balkan Türkleri platformunu temsilen topantıya katılan Ömer Uslu toplantıda Gedosk faaliyetleri hakkında Gedosk başkanı Hasan Boyacı’dan bilgi aldı . Ömer Uslu Gedosk ile  Gebze Balkan Türkleri platformu olarak  ortak doğa  yürüyüşleri yapabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.