GEDOSK Teknoloji okulunda

GEDOSK Teknoloji okulunda
Gedosk kulüp başkanı Hasan boyacı ve yönetim kurulu üyesi Rıdvan Şükür 50.Yıl Chrysler İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Gebze Doğa sporları kulübü yönetimi  Gebzenin  tek ekolojik okulu özelliğini taşıyan 50.Yıl Chrysler İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Kocaeli'nin en eski doğa sporları ve dağcılık kulübü özelliğini  taşıyan GEDOSK yakın bir tarihte Ekolojik okul öğrencilerine doğa yürüyüşü eğitimi vermiş ve eğitimi tamamlayan öğrencilerede katılım belgeleri dağıtmıştı. Kulüp başkanı Hasan Boyacı okul öğrencileri ile yaptıkları  eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Daha önce eğitim alan öğrenciler ile doğada yürüyüş yapacaklarını ifade eden kulüp başkanı Hasan Boyacı yarının doğa sporcusu ve dağcısı olacak minik  öğrenciler ile birlikte olmanın kendilerini ve kulüplerini mutlu ettiğini ifade etti. öğrenciler ile yakın bir tarihte uygun bir parkurda  yürüyüeceklerini de belirtti

Okulda doğa yürüyüşleri kulübü kurulacak..


 Gedosk ile yapılan toplantıya okul müdürü Haluk Öztekin ve okul müdür yardımcısı Zafer Şarlayan katıldı. 50.Yıl Chrysler İlköğretim Okulu müdürü Haluk Öztekin GEDOSK ile birlikte çalışmanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.Yapılan toplantıda önümüzdeki yıl okulda doğa yürüyüşleri kulübü kurulması kararlaştırıldı. Gedosk yönetiminin ise bu kulübe destek olacağı ifade edildi. GEDOSK ve 50.Yıl Chrysler İlköğretim Okulu aralarındaki sportif işbirliğini geliştireceklerinibelittiler.Kulüp yönetim kurulu üyesi Rıdvan Şükür 15. Yıllarında sosyal aktivitelerinin devam edeceğini söyedi. Ayrıca monotonluğu sevmeyen kulüp üyeleri ile yurdumuzun değişik yerlerinde etkinliklerini devam ettirklerini söyleyen Şükür kulüplerinde grup uyumunu yakaladıklarını ifade etti. Okul müdür yardımcısı Zafer Şarlayan kulüp ile devam eden ortak çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.